Vés al contingut principal

Configuració de les galetes

Fem servir galetes per assegurar les funcionalitats bàsiques del lloc web i per a millorar la teva experiència en línia. Pots configurar i acceptar l'ús de galetes, i modificar les teves opcions de consentiment en qualsevol moment.

Essencials

Preferències

Analítiques i estadístiques

Màrqueting

Us proposem tres eixos com a punt de partida per dur a terme aquest debat:

Eix 1 - L'espai de migdia en el projecte educatiu de centre

Per aconseguir que l'espai menjador sigui un espai integrat en el projecte educatiu del centre.

Eix 2 - L'alimentació a l'espai de migdia

Per garantir la qualitat alimentària de l'espai menjador a partir d'uns estàndards.

Eix 3 - Sobre la qualitat de servei de l'espai de migdia

Per garantir que la prestació del servei es faci incloent les necessitats de tot l'alumnat.

Podeu trobar més informació a les fitxes de treball i a la pàgina Documentació (antecedents, documentació complementària, normativa de referència i informes de les sessions presencials).

45 propostes

Moure l'espai de menjador més tard. I a la tarda que ja no hi hagi classes
Extraescolars enlloc d'activitats
Eix 3 , cuina a l'escola
Els menjadors escolars a l'educació pública han de ser gestionats públicament
Universalitzar el Temps de Migdia per incrementar la qualitat educativa
Facilitar que aquelles AMPAS i CCEE que vulguin puguin tenir menjadors autogestionats ecològics de proximitat
Participación del alumnado en la elaboración de los menús y formación del alumnado en materia de alimentación
El Temps de Migdia com a temps educatiu legalment recollit i protegit
Preu del menú, qualitat i servei
Aportacions del Consell Escolar Municipal de Sabadell
Menjadors gestionats per les AMPES
Preu excessiu del servei
Realizar auditorías externas para asegurar el cumplimiento de los requisitos dietético-nutricionales y la calidad del servicio de comedor
Supervisió obligatòria per dietista-nutricionista col.legiat dels menús
Eix 3 pels alumnes amb necessitats especials
Aportacions sessió autogestionada - Viladecans
Dinar a horari saludable
Model de gestió del servei
Supervisar Comedores Escolares con una frecuencia mensual
L'escola no és cap negoci
Sessió participativa Fundació Privada en Xarxa
Seguiment de les Recomanacions de l'Agència de Salut Pública de Catalunya
No limitar us cuina escolar a servei de menjador i horari escolar
Sessió participativa AMPA Escola Joc de la Bola
Nutrir cos i ment
Resultats per pàgina:
25
Veure totes les propostes retirades

Confirmar

Si us plau, inicia la sessió

La contrasenya és massa curta.

Compartir