Vés al contingut principal

Configuració de les galetes

Fem servir galetes per assegurar les funcionalitats bàsiques del lloc web i per a millorar la teva experiència en línia. Pots configurar i acceptar l'ús de galetes, i modificar les teves opcions de consentiment en qualsevol moment.

Essencials

Preferències

Analítiques i estadístiques

Màrqueting

Us proposem tres eixos com a punt de partida per dur a terme aquest debat:

Eix 1 - L'espai de migdia en el projecte educatiu de centre

Per aconseguir que l'espai menjador sigui un espai integrat en el projecte educatiu del centre.

Eix 2 - L'alimentació a l'espai de migdia

Per garantir la qualitat alimentària de l'espai menjador a partir d'uns estàndards.

Eix 3 - Sobre la qualitat de servei de l'espai de migdia

Per garantir que la prestació del servei es faci incloent les necessitats de tot l'alumnat.

Podeu trobar més informació a les fitxes de treball i a la pàgina Documentació (antecedents, documentació complementària, normativa de referència i informes de les sessions presencials).

45 propostes

Ajudes per a menjadors amb carmanyola en escoles rurals
Revisió de les ràtios monitor-alumne
Preu del menú, qualitat i servei
Preu excessiu del servei
Gratuïtat del servei i tarifació social
Aportacions sessió autogestionada - Viladecans
Reduir l'us de plàstics
Realizar auditorías externas para asegurar el cumplimiento de los requisitos dietético-nutricionales y la calidad del servicio de comedor
Sessió participativa Fundació Privada en Xarxa
Atenció als nens i nenes amb NEE durant el temps de menjador
Model de gestió del servei
Dinar a horari saludable
Moure l'espai de menjador més tard. I a la tarda que ja no hi hagi classes
Nutrir cos i ment
Contractació directa o gestió directa
Seguiment de les Recomanacions de l'Agència de Salut Pública de Catalunya
Formació en Alimemtació a monitors/es de menjador i professional de cuina; requisit obligatori.
Universalitzar el Temps de Migdia per incrementar la qualitat educativa
Participación del alumnado en la elaboración de los menús y formación del alumnado en materia de alimentación
El Temps de Migdia com a temps educatiu legalment recollit i protegit
Supervisió obligatòria per dietista-nutricionista col.legiat dels menús
Gestió menjadors Eix 2 - L'alimentació a l'espai migdia
Eix 3 , cuina a l'escola
Extraescolars enlloc d'activitats
Facilitar que aquelles AMPAS i CCEE que vulguin puguin tenir menjadors autogestionats ecològics de proximitat
Resultats per pàgina:
25
Veure totes les propostes retirades

Confirmar

Si us plau, inicia la sessió

La contrasenya és massa curta.

Compartir