Saltar al contenido principal

Configuración de cookies

Utilizamos cookies para asegurar las funcionalidades básicas del sitio web y para mejorar tu experiencia en línea. Puedes configurar y aceptar el uso de las cookies, y modificar tus opciones de consentimiento en cualquier momento.

Esenciales

Preferencias

Analíticas y estadísticas

Marketing

Mostrar el texto traducido automáticamente Advertencia: El contenido puede ser traducido automáticamente y no ser 100% preciso.

Us proposem tres eixos com a punt de partida per dur a terme aquest debat:

Eix 1 - L'espai de migdia en el projecte educatiu de centre

Per aconseguir que l'espai menjador sigui un espai integrat en el projecte educatiu del centre.

Eix 2 - L'alimentació a l'espai de migdia

Per garantir la qualitat alimentària de l'espai menjador a partir d'uns estàndards.

Eix 3 - Sobre la qualitat de servei de l'espai de migdia

Per garantir que la prestació del servei es faci incloent les necessitats de tot l'alumnat.

Podeu trobar més informació a les fitxes de treball i a la pàgina Documentació (antecedents, documentació complementària, normativa de referència i informes de les sessions presencials).

45 propuestas

Sessió participativa amb infants Escola Sagarra
Que sea la administración local o autonómica quien dirija los catering como empresas sin fines de lucro
Habilitar espais als instituts per dinar amb carmanyola
Preu del menú, qualitat i servei
Realizar auditorías externas para asegurar el cumplimiento de los requisitos dietético-nutricionales y la calidad del servicio de comedor
Els menjadors escolars a l'educació pública han de ser gestionats públicament
Supervisió obligatòria per dietista-nutricionista col.legiat dels menús
Nutrir cos i ment
Revisió de les ràtios monitor-alumne
Sessió participativa Fundació Privada en Xarxa
Universalitzar el Temps de Migdia per incrementar la qualitat educativa
Model de gestió del servei
Supervisar Comedores Escolares con una frecuencia mensual
El Temps de Migdia com a temps educatiu legalment recollit i protegit
Gratuïtat del servei i tarifació social
Formació en Alimemtació a monitors/es de menjador i professional de cuina; requisit obligatori.
Preu excessiu del servei
Espai de migdia de gestió pública, gratuit i universal.
Aportacions sessió autogestionada - Viladecans
Alimentació vegetariana/vegana
Reduir l'us de plàstics
Escoles concertades
Sessió participativa AMPA Escola Joc de la Bola
Eix 3 , cuina a l'escola
Legislar per que les AMPA/AFA puguin gestionar directament el menjador i temps de migdia via encàrrec de l'admnistració
Resultados por página:
25
Ver todas las propuestas retiradas

Confirmar

Por favor, inicia la sesión

La contraseña es demasiado corta.

Compartir