" class="part-icon-bars">

Grup de treball Processos Participatius

Grup de treball per debatre qüestions relacionades amb els processos participatius

Ajuda

Són espais d'interlocució estable entre la ciutadania i l'Administració, on pots aportar les teves opinions, necessitats, propostes i expectatives.

Tanca l'ajuda

Sobre aquesta assemblea

Aquest grup ha migrat a la plataforma ParticipaCatalunya.cat i per tant ja no s'hi fan actualitzacions. Visita la nova pàgina per a seguir les novetats

Aquest grup treballa per veure com s'aborden els processos participatius a la Generalitat de Catalunya, per establir punts en comú, compartir experiències i facilitar documentació en relació a aquests mecanismes de participació.

Aquest espai és un punt de trobada entre les persones professionals que s'hi dediquen i un repositori d'informació que considerem d'utilitat a l'hora de plantejar processos participatius en el marc de la Generalitat de Catalunya.

Recordeu que teniu al vostre abast les Guies de Participació Ciutadana de la Generalitat de Catalunya que aborden diferents aspectes de la participació.

Documents relacionats

Departament Departament d'Acció Exterior i Unió Europea
Durada Indefinida
Referència: II-ASSE-2020-10-63

Compartir l'enllaç:

Si us plau, enganxa aquest codi a la teva pàgina:

<script src="https://participa.gencat.cat/assemblies/processosparticipatius/embed.js"></script>
<noscript><iframe src="https://participa.gencat.cat/assemblies/processosparticipatius/embed.html" frameborder="0" scrolling="vertical"></iframe></noscript>