Decide el futuro de la Alimentación en Cataluña
#ConsellCatalàAlimentació Definición de la Estrategia Alimentaria de Cataluña
Podeu veure les propostes d'iniciatives ja fetes, comentar-les o crear-ne de noves sobre qualsevol dels eixos del Pla Estratègic de l'Alimentació:
- Eix 1: un sistema sostenible, transformador i basat en la bioeconomia circular
- Eix 2: un sistema propi i arrelat al territori
- Eix 3: un sistema just, equitatiu i cohesionat
- Eix 4: un sistema saludable i de confiança
80 propuestas
Filtrar por:
El siguiente formulario filtra los resultados de búsqueda dinámicamente cuando se cambian las condiciones de búsqueda.
Saltar a los resultadosEl siguiente formulario filtra los resultados de búsqueda dinámicamente cuando se cambian las condiciones de búsqueda.
Saltar a los resultados
Ordenar propuestas por:
Resultados por página:
Aceptadas
Legislar per tal que en els menjadors escolars, col·lectivitats, i empreses, s'hagin d’utilitzar,...
-
Creado el
02/06/2020 -
- 0
Aceptadas
Campanya d'informació i actualització als metges dels CAPS i hospitals sobre l'alimentació vegana
-
Creado el
18/06/2020 -
- 0
Aceptadas
Disposar informació VERIFICADA sobre la nutrició de cada producte: Model de la iniciativa "la...
-
Creado el
01/07/2020 -
- 0
Aceptadas
Coneixement de la influència de la salut i el benestar d'animals i plantes en la qualitat dels...
-
Creado el
01/07/2020 -
- 0
Aceptadas
Prohibir els sistemes de gàbies de l’explotació ramadera intensiva degut als perjudicis que causa...
-
Creado el
10/06/2020 -
- 0
Aceptadas
Conscienciar a la població de que els patrons de consum condicionen la justícia, equitat i...
-
Creado el
17/06/2020 -
- 0
Aceptadas
Impost a la producció intensiva de productes animals
-
Creado el
18/06/2020 -
- 0
Aceptadas
Menjadors escolars, cuina ecologica, xerrades formatives, assignatura?
-
Creado el
16/11/2020 -
- 0
Aceptadas
Fer difusió de bones pràctiques d'alimentació saludable per fer-les accessible al màxim de població
-
Creado el
16/11/2020 -
- 0
Aceptadas
Promoure l'educació alimentària a les escoles. Prestar especial atenció a la infantesa, etapa on...
-
Creado el
01/07/2020 -
- 0
Aceptadas
Tenir en compte que la salut i la dieta depen de l'origen cultural i de malalties que indican...
-
Creado el
01/07/2020 -
- 0
Aceptadas
Considerar el benestar dels animals des d'un context dels seus interessos com a éssers sensibles...
-
Creado el
17/06/2020 -
- 0
Aceptadas
Donar a conèixer els exemples de bones pràctiques d'etiquetatge que tenim al Pirineu
-
Creado el
13/11/2020 -
- 0
Aceptadas
Garantir la traçabilitat real dels productes, no només del lloc on es posa l'etiqueta. En el cas...
-
Creado el
01/07/2020 -
- 0
Aceptadas
Impulsar mesures de limitació a la comercialització de productes no sostenibles.
-
Creado el
01/07/2020 -
- 0
Aceptadas
Tenir en compte que l'objectiu de salut i correcta nutrició és variable. No es pot fer una taula...
-
Creado el
01/07/2020 -
- 0
Aceptadas
El Pla d'alimentació hauria de ser transversal en tots els sectors i en això existeix a Irlanda...
-
Creado el
13/11/2020 -
- 0
Aceptadas
Utilitzar el model de l'economia circular de proximitat per donar el valor alimentari al producte...
-
Creado el
01/07/2020 -
- 0
Aceptadas
El mon de la restauració/hosteleria dona poca info sobre origen i qualitat dels productes. Sovint...
-
Creado el
28/07/2020 -
- 0
Aceptadas
Fomentar i estimular la capacitat reflexiva i crítica de les persones davant les seves decisions...
-
Creado el
11/06/2020 -
- 0
Aceptadas
Fomentar les entitats que ja hi són en el territori i que hi treballen, com la Taula de Cogestió...
-
Creado el
17/06/2020 -
- 0
Aceptadas
Identificació perills relacionats amb el nostre entorn, de proximitat: del camp a la taula...
-
Creado el
01/07/2020 -
- 0
Aceptadas
Per poder elaborar etiquetes que informin adequadament sobre la qualitat nutricional dels...
-
Creado el
09/10/2020 -
- 1
Aceptadas
Donar suport a entitats i associacions de persones consumidores per poder fer formacions i...
-
Creado el
16/11/2020 -
- 0
Aceptadas
Combatre la desinformació en la ciencia de la nutrició i de la salut: coneixer les fonts...
-
Creado el
01/07/2020 -
- 0
Aceptadas
Donar informació al consumidor sobre dietes sanes i equilibrades
-
Creado el
01/07/2020 -
- 0
Aceptadas
Caldria metodologia per tenir indicadors de diferenciació entre els aliments d'orígen animal i...
-
Creado el
01/07/2020 -
- 0
Aceptadas
Apostar per la RDI en aliments funcionals, nutracéutics, complements alimenticis per a que...
-
Creado el
01/07/2020 -
- 0
Aceptadas
Impulsar una dieta més "natural" des dels menjadors de les escoles. Conscienciació de la...
-
Creado el
18/06/2020 -
- 0
Aceptadas
Transmetre els missatges sobre nutrició i alimentació amb solvencia. Combatre infoxicació...
-
Creado el
01/07/2020 -
- 0
Aceptadas
Conèixer les característiques de la població així com les característiques agroambientals i...
-
Creado el
17/06/2020 -
- 0
Aceptadas
Assegurar etiquetatge amb lloc (poble i comarca) de producció. Cal multiplicar el control del...
-
Creado el
16/11/2020 -
- 0
Aceptadas
Fer tallers pràctics a centres educatius sobre alimentació per complementar currículum
-
Creado el
16/11/2020 -
- 0
Aceptadas
Garantir i identificar la procedència i origen productes
-
Creado el
13/11/2020 -
- 0
Aceptadas
Conscienciar a la població sobre l'efecte sobre la salut de l'alimentació i la producció en el...
-
Creado el
17/06/2020 -
- 0
Aceptadas
Fomentar l'empoderament del consumidor, que ha de trobar resposta en la información confiable que...
-
Creado el
01/07/2020 -
- 0
Aceptadas
Campanyes de conscienciació en mitjans de comunicació, per exemple amb la recuperació amb més...
-
Creado el
01/07/2020 -
- 0
Aceptadas
Molta pedagogia des de l'escola per tal de conèixer la importància de l'alimentació en la salut:...
-
Creado el
01/07/2020 -
- 0
Aceptadas
Implementar i fomentar les opcions veganes als menjadors d'escoles, instituts, universitats,...
-
Creado el
10/06/2020 -
- 1
Aceptadas
Informar a la població sobre els efectes dels ultraprocessats.
-
Creado el
18/06/2020 -
- 0
Aceptadas
Per abordar de forma holística i sistèmica el sistema alimentari relacionat amb la salut (total)...
-
Creado el
17/06/2020 -
- 0
Aceptadas
El tema alimentari a les escoles podria tenir un paper curricular molt més important. Ensenyar...
-
Creado el
02/06/2020 -
- 0
Aceptadas
Control sobre la publicitat del sector privat per reduïr la informació tòxica i que hi hagi un...
-
Creado el
01/07/2020 -
- 0
Aceptadas
El sistema de prestació d'alimentació ha de ser universal i no discrecional de cada...
-
Creado el
01/07/2020 -
- 0
Aceptadas
Alimentació saludable i sostenible, haurien de ser un sol concepte
-
Creado el
01/07/2020 -
- 0
Aceptadas
Incentivar les polítiques d'innovació industrials en el sector de l'alimentació i en tota la...
-
Creado el
01/07/2020 -
- 0
Aceptadas
Sovint als centres hospitalaris, universitats i altres centres educatius així com en llocs de...
-
Creado el
05/07/2020 -
- 0
Aceptadas
Reforçar el sistema de certificació públic que realitza el CCPAE amb més recursos (normatius, de...
-
Creado el
12/06/2020 -
- 0
Aceptadas
. El consum alimentari ha de tenir com a principal objectiu satisfer necessitats bàsiques de...
-
Creado el
07/06/2020 -
- 0
Aceptadas
Promoure l'alimentació saludable a l'àmbit de la restauració
-
Creado el
01/07/2020 -
- 0