Vés al contingut principal

Configuració de les galetes

Fem servir galetes per assegurar les funcionalitats bàsiques del lloc web i per a millorar la teva experiència en línia. Pots configurar i acceptar l'ús de galetes, i modificar les teves opcions de consentiment en qualsevol moment.

Essencials

Preferències

Analítiques i estadístiques

Màrqueting

Podeu veure les propostes d'iniciatives ja fetes, comentar-les o crear-ne de noves sobre qualsevol dels eixos del Pla Estratègic de l'Alimentació:

  • Eix 1: un sistema sostenible, transformador i basat en la bioeconomia circular
  • Eix 2: un sistema propi i arrelat al territori
  • Eix 3: un sistema just, equitatiu i cohesionat
  • Eix 4: un sistema saludable i de confiança

507 propostes

ST01_Producció integrada certificada
ST05_Promoció del producte local des dels ens locals
JO_003_Promoure els conreus de secà i no els de regadiu intensiu
Que les cooperatives agràries comercialitzin a la ciutat
ST03_Espais dedicats al producte local a les cadenes d'alimentació
Dissenyar un sistema propi basat en la idea de que l’alimentació és un bé bàsic
JO_021_Conscienciació de la producció alimentària en el món urbà
C3_026_Fomentar el comerç com a eina de cohesió social i intercanvi
C1_050_Potenciar canals curts de comercialització i reduir els intermediaris
ST01_Living Lab agroalimentari
JO_023_Autosuficiència alimentària familiar
C1_005_Potenciar l'us de biomassa
C3_016_Campanya per explicar els costos ambientals dels productes
C4_010_Més informació sobre la brioxeria per promoure hàbits saludables
ST05_Creació de xarxes de productors
C3_033_Dignificar l'accés a l'alimentació: autoorganització i particiapció directa de les persones que pateixen emergència alimentària
C1_009_Facilitar l'accés dels productors al consumidor final
C5_022_Afavorir sistemes circulars de producció
ST05_Nodes de distribució i d'obradors compartits
JO_017_Considerar el benestar dels animals
ST05_Identificació de reptes concrets conjunts entre PIMES-productors i Centres de RDTI
Els menjadors escolars han de ser un espai pedagògic i no un negoci
C2_002_Educació de la societat respecte al valor de la ruralitat
TE_035_Control d'higiene com a element distintiu de la producció pròpia.
C2_040_Etiqueta ambiental
C3_001_Foment de circuits curts: apropar producció i consumició
C1_049_Foment del cooperativisme en la producció, la distribució i el consum
ST04_Foment d'una alimentació de qualitat des dels Mercats Municipals
C1_029_Adaptació de les produccions a les característiques del territori
ST02_Assessorament i mentoratge a emprenedors agrícoles
C5_037_Fer cultius basats en la permacultura
C4_020_Lluitar contra la publicitat falsa
DO_002_Pedagogia en els centres educatius
ST03_Logística compartida entre productors i establiments
ST06_Associar la logística dels productes de proximitat
C1_042_Disminuir la producció de carn d'alt impacte (ramaderia intensiva)
C4_021_Promoure criteris d'una alimentació sana a tots els menjadors col·lectius
ST05_Finançament de la RDTI adient per les PIMES i productors
C2_032_Potenciar l'acostament entre escola urbana i món rural
ST04_Promoure el coneixement sobre l'origen del menjar entre persones consumidores
C1_030_Fomentar la col·laboració en el sector
DO_004_Espais als mercats per a productors locals
C5_030_Reconvertir les indústries actuals a activitats amb menor impacte
C4_026_Adaptar les dietes a les realitats socio-culturals de les persones
Reduïr impacte: alimentació ecològica i a base de plantes
DO_001_Campanya de difusió a mitjans de comunicació públics
C1_013_Eines per empoderar-nos com a consumidors i consumidores
C2_026_Promoure la relació entre persones venedores i consumidores, més enllà de la transacció econòmica
JO_019_Ajuts als agricultors per a la gestió sostenible del territori
ST06_Facilitar aliances entre productores i distribuidores
Resultats per pàgina:
50
Veure totes les propostes retirades

Confirmar

Si us plau, inicia la sessió

La contrasenya és massa curta.

Compartir