Vés al contingut principal

Configuració de les galetes

Fem servir galetes per assegurar les funcionalitats bàsiques del lloc web i per a millorar la teva experiència en línia. Pots configurar i acceptar l'ús de galetes, i modificar les teves opcions de consentiment en qualsevol moment.

Essencials

Preferències

Analítiques i estadístiques

Màrqueting

Podeu veure les propostes d'iniciatives ja fetes, comentar-les o crear-ne de noves sobre qualsevol dels eixos del Pla Estratègic de l'Alimentació:

  • Eix 1: un sistema sostenible, transformador i basat en la bioeconomia circular
  • Eix 2: un sistema propi i arrelat al territori
  • Eix 3: un sistema just, equitatiu i cohesionat
  • Eix 4: un sistema saludable i de confiança

507 propostes

DO_013_Promocionar la ramaderia extensiva
C1_048_Equipaments de proximitat distribuïts al territori
C2_048_Potenciar la producció ecològica
Control al patiment físic i psicològic dels animals
C3_041_Racionalització dels preus entre producció i distribució
C1_002_Iniciatives locals, model circular i biodiversitat
C1_031_Involucrar a la gent en la presa de decisions polítiques
TE_021_Etiqueta/estàndard per identificar equitat al llarg de la cadena
Promoure l’existència d’un sistema de distribució basat en els circuïts curts
C3_020_Dignificar l'activitat agrària
ST04_Promoure el coneixement sobre l'origen del menjar entre persones consumidores
TE_010_Millorar el consum i comercialització del producte local.
ST05_Afavorir la cooperació entre productors
ST03_Facilitar accés a fires de ressó
Les llavors locals, els horts i la sobirania alimentària
C2_010_Facilitar la producció de km.0
C4_016_Promoure que les petites empreses apostin per la proximitat
ST04_Certificació de la producció ecològica
C1_044_ calcular i difondre l'impacte ambiental dels productes
C1_054_Concienciació del consumidor sobre el consum de temporada i el producte local
ST06_Associar la logística dels productes de proximitat
ST05_Menjadors escolars amb cuina ecologica
C3_042_Informar de l'oprígen del producte al punt de venda
ST05_Codis de bones pràctiques en relació a canvi climàtic
Tothom ha de tenir dret a una alimentació adequada i saludable.
C1_056_Llei d'espais agraris per afavorir l'accés a la terra
ST05_Ens cal un "amazon de Km0"
C3_022_contactes entre entitats del tercer sector i la cadena de valor alimentària
Incorporació del producte ecològic i de proximitat en menjadors escolars i col·lectivitats.
C1_035_Reducció del malbaratament i potenciació de l'aprofitament en tota la cadena de valor (producció - transformació -distribució)
ST01_Que s'utilitzi tot el que es produeix per evitar el malbaratament
Adequar la dieta a les necessitats del nostre organisme (d’acord amb la proposta de Josep Tuson Valls)
ST05_Donar a conéixer i posar en valor alimentació i aliments catalans
C2_046_Menjadors escolars com a espais educatius sobre alimentació
C5_042_Promoció de cultius diversos
TE_040_Conscienciar a la població dels efectes sobre la salut
C2_044_Fomentar el cooperativisme en zones rurals
JO_032_Fomentar models productius regeneratius
C5_008_Foment d'horts comunitaris
ST04_Suport a entitats de defensa de l'accés universal a l'alimentació
TE_027_Suport financer a models de producció ecològica o sostenible
ST01_Prioritats acordades per tots els agents implicats
C1_052_Normativa diferenciada per petits productors i producció industrial
ST01_Formació TIC per a joves agricultors
C2_041_Promocionar productes de temporada
Millorar la informació que es disposa sobre la composició dels aliments
C3_007_Assegurar les necessitats alimentàries bàsiques de la població
ST04_Donar a coneixer la producció integrada
JO_033_Producció integrada i ecològica
C5_021_Reduir el malbaratament alimentari
Resultats per pàgina:
50
Veure totes les propostes retirades

Confirmar

Si us plau, inicia la sessió

La contrasenya és massa curta.

Compartir