Vés al contingut principal

Configuració de les galetes

Fem servir galetes per assegurar les funcionalitats bàsiques del lloc web i per a millorar la teva experiència en línia. Pots configurar i acceptar l'ús de galetes, i modificar les teves opcions de consentiment en qualsevol moment.

Essencials

Preferències

Analítiques i estadístiques

Màrqueting

Podeu veure les propostes d'iniciatives ja fetes, comentar-les o crear-ne de noves sobre qualsevol dels eixos del Pla Estratègic de l'Alimentació:

  • Eix 1: un sistema sostenible, transformador i basat en la bioeconomia circular
  • Eix 2: un sistema propi i arrelat al territori
  • Eix 3: un sistema just, equitatiu i cohesionat
  • Eix 4: un sistema saludable i de confiança

507 propostes

Regularitzar unes condicions dignes de treball i tracte a les persones.
Identificació dels productes agroalimentaris en base a criteris de sostenibilitat que incloguin aspectes socials i garanteixin un preu just
Creació d’instal·lacions d’ús col·lectiu d’àmbit municipal o supramunicipal per a millorar la rendibilitat de la producció agrícola
Adequar la dieta a les necessitats del nostre organisme (d’acord amb la proposta de Josep Tuson Valls)
Cap a una transició alimentària
Producció 1ària més sostenible, ecològica i de km0 + Recerca
TE_014_Traçabilitat integral del producte
TE_018_Incrementar la informació als consumidors dels valors que aporten les produccions locals
TE_028_Suport tècnic i de formació des del DARPA
TE_042_Conèixer característiques poblacionals i productives de la comarca
DO_012_Mes control a l'hosteleria i restauració, sobre el producte que consumeixen.
JO_013_Campanyes a les escoles sobre el benefici de reduir el consum de carn
JO_028_Preus dignes per als productors
JO_032_Fomentar models productius regeneratius
C1_002_Iniciatives locals, model circular i biodiversitat
C1_014_Vinculació món urbà i rural
C1_016_Campanya de sensibilització de producte sostenible
C1_029_Adaptació de les produccions a les característiques del territori
C1_033_Garantir un preu just pels difernts membres de la cadena alimentària
C1_043_Agroecologia amb consum energètic eficient
C1_052_Normativa diferenciada per petits productors i producció industrial
C2_010_Facilitar la producció de km.0
C2_024_Millora de l'etiquetatge amb major informació del producte
C2_038_Informació sobre conseqüències del consum de carn
Treballar amb els food forest (Ecosistema amb gran diversitat de plantes)
Resultats per pàgina:
25
Veure totes les propostes retirades

Confirmar

Si us plau, inicia la sessió

La contrasenya és massa curta.

Compartir