Decideix el futur de l’Alimentació a Catalunya
#ConsellCatalàAlimentació Definició de l'Estratègia Alimentària de Catalunya
Podeu veure les propostes d'iniciatives ja fetes, comentar-les o crear-ne de noves sobre qualsevol dels eixos del Pla Estratègic de l'Alimentació:
- Eix 1: un sistema sostenible, transformador i basat en la bioeconomia circular
- Eix 2: un sistema propi i arrelat al territori
- Eix 3: un sistema just, equitatiu i cohesionat
- Eix 4: un sistema saludable i de confiança
80 propostes
Filtra per:
El següent formulari filtra els resultats de la cerca dinàmicament quan es canvien les condicions de la cerca.
Saltar als resultatsEl següent formulari filtra els resultats de la cerca dinàmicament quan es canvien les condicions de la cerca.
Saltar als resultats
Ordenar propostes:
Resultats per pàgina:
Acceptades
Impulsar les tècniques agrícoles i ramaderes sostenibles a nivell local, amb programes de...
-
Creat el
01/07/2020 -
- 0
Acceptades
Combatre la desinformació en la ciencia de la nutrició i de la salut: coneixer les fonts...
-
Creat el
01/07/2020 -
- 0
Acceptades
Com alternativa a la costosa certificació ECO que dificulta a petits i mitjans productors, cal...
-
Creat el
07/06/2020 -
- 0
Acceptades
Posar en valor les pràctiques agroecològiques que durant segles s'han dut a terme millorant així...
-
Creat el
01/07/2020 -
- 0
Acceptades
Donar suport a entitats i associacions de persones consumidores per poder fer formacions i...
-
Creat el
16/11/2020 -
- 0
Acceptades
Donar a conèixer els exemples de bones pràctiques d'etiquetatge que tenim al Pirineu
-
Creat el
13/11/2020 -
- 0
Acceptades
Cal un canvi de paradigma en el que es prioritzi la producció en relació a les necessitats de...
-
Creat el
01/07/2020 -
- 1
Acceptades
Apostar per la RDI en aliments funcionals, nutracéutics, complements alimenticis per a que...
-
Creat el
01/07/2020 -
- 0
Acceptades
Adequar la dieta a les necessitats del nostre organisme
-
Creat el
17/06/2020 -
- 0
Acceptades
Fomentar i estimular la capacitat reflexiva i crítica de les persones davant les seves decisions...
-
Creat el
11/06/2020 -
- 0
Acceptades
Conscienciació sobre les fonts sostenibles i saludables de proteïnes, hidrats de carboni i greixos.
-
Creat el
01/07/2020 -
- 0
Acceptades
Impost a la producció intensiva de productes animals
-
Creat el
18/06/2020 -
- 0
Acceptades
Prohibir els sistemes de gàbies de l’explotació ramadera intensiva degut als perjudicis que causa...
-
Creat el
10/06/2020 -
- 0
Acceptades
Incentivar les polítiques d'innovació industrials en el sector de l'alimentació i en tota la...
-
Creat el
01/07/2020 -
- 0
Acceptades
Tenir en compte que la salut i la dieta depen de l'origen cultural i de malalties que indican...
-
Creat el
01/07/2020 -
- 0
Acceptades
Molta pedagogia des de l'escola per tal de conèixer la importància de l'alimentació en la salut:...
-
Creat el
01/07/2020 -
- 0
Acceptades
Programa perquè qualsevol persona/unitat familiar pugui adquirir regularment (punts de recollida...
-
Creat el
28/06/2020 -
- 0
Acceptades
Per poder elaborar etiquetes que informin adequadament sobre la qualitat nutricional dels...
-
Creat el
09/10/2020 -
- 1
Acceptades
Dono importància a fer campanyes a favor de l'alimentació a base de productes de procedència no...
-
Creat el
30/05/2020 -
- 0
Acceptades
Reforçar el sistema de certificació públic que realitza el CCPAE amb més recursos (normatius, de...
-
Creat el
12/06/2020 -
- 0
Acceptades
Difondre estudis de consum del panell alimentari del MAPA, així com de l'ACC per tal d'intentar...
-
Creat el
17/06/2020 -
- 0
Acceptades
Menjadors escolars, cuina ecologica, xerrades formatives, assignatura?
-
Creat el
16/11/2020 -
- 0
Acceptades
Legislar per tal que en els menjadors escolars, col·lectivitats, i empreses, s'hagin d’utilitzar,...
-
Creat el
02/06/2020 -
- 0
Acceptades
Conscienciar a la població sobre l'efecte sobre la salut de l'alimentació i la producció en el...
-
Creat el
17/06/2020 -
- 0
Acceptades
Campanya de conscienciació sobre la varietat de productes de qualitat que ofereix Catalunya.
-
Creat el
18/06/2020 -
- 0
Acceptades
Promoure criteris d'una alimentació sana a tots els menjadors col·lectius (escoles, menjadors...
-
Creat el
01/07/2020 -
- 0
Acceptades
Crear centres de recerca i investigació independents dels interessos empresarials per...
-
Creat el
01/07/2020 -
- 0
Acceptades
Utilitzar el model de l'economia circular de proximitat per donar el valor alimentari al producte...
-
Creat el
01/07/2020 -
- 0
Acceptades
Promoure l'educació alimentària a les escoles. Prestar especial atenció a la infantesa, etapa on...
-
Creat el
01/07/2020 -
- 0
Acceptades
Control sobre la publicitat del sector privat per reduïr la informació tòxica i que hi hagi un...
-
Creat el
01/07/2020 -
- 0
Acceptades
El mon de la restauració/hosteleria dona poca info sobre origen i qualitat dels productes. Sovint...
-
Creat el
28/07/2020 -
- 0
Acceptades
Conèixer les característiques de la població així com les característiques agroambientals i...
-
Creat el
17/06/2020 -
- 0
Acceptades
Implementar i fomentar les opcions veganes als menjadors d'escoles, instituts, universitats,...
-
Creat el
18/06/2020 -
- 0
Acceptades
Fomentar la Producció Agrícola Sostenible: PI, PAE, IGP, Dop, etc. Producció Ramadera Sostenible:...
-
Creat el
17/06/2020 -
- 0
Acceptades
. El consum alimentari ha de tenir com a principal objectiu satisfer necessitats bàsiques de...
-
Creat el
07/06/2020 -
- 0
Acceptades
Per abordar de forma holística i sistèmica el sistema alimentari relacionat amb la salut (total)...
-
Creat el
17/06/2020 -
- 0
Acceptades
El sistema de prestació d'alimentació ha de ser universal i no discrecional de cada...
-
Creat el
01/07/2020 -
- 0
Acceptades
Professionals de la salut han de desmitificar topics sobre determinats productes i costums, per...
-
Creat el
12/06/2020 -
- 0
Acceptades
Definir alimentació saludable en els plecs per a les licitacions dels menjadors escolars
-
Creat el
16/11/2020 -
- 0
Acceptades
Donar informació al consumidor sobre dietes sanes i equilibrades
-
Creat el
01/07/2020 -
- 0
Acceptades
Considerar el benestar dels animals des d'un context dels seus interessos com a éssers sensibles...
-
Creat el
17/06/2020 -
- 0
Acceptades
Implementar i fomentar les opcions veganes als menjadors d'escoles, instituts, universitats,...
-
Creat el
10/06/2020 -
- 1
Acceptades
Garantir la traçabilitat real dels productes, no només del lloc on es posa l'etiqueta. En el cas...
-
Creat el
01/07/2020 -
- 0
Acceptades
Fomentar l'empoderament del consumidor, que ha de trobar resposta en la información confiable que...
-
Creat el
01/07/2020 -
- 0
Acceptades
Implementar formació en alimentació a escoles de forma general
-
Creat el
16/11/2020 -
- 0
Acceptades
Ús de noves tecnologies per ser més eficients i reduint els possibles perills de contaminació del...
-
Creat el
17/06/2020 -
- 0
Acceptades
Promoure la Producció Integrada a Catalunya ja que és un model d'agricultura i ramaderia que...
-
Creat el
17/06/2020 -
- 0
Acceptades
Identificació perills relacionats amb el nostre entorn, de proximitat: del camp a la taula...
-
Creat el
01/07/2020 -
- 0
Acceptades
Conscienciació de menús saludables i sostenibles als restaurants
-
Creat el
01/07/2020 -
- 0
Acceptades
Fomentar les entitats que ja hi són en el territori i que hi treballen, com la Taula de Cogestió...
-
Creat el
17/06/2020 -
- 0