Vés al contingut principal

Configuració de les galetes

Fem servir galetes per assegurar les funcionalitats bàsiques del lloc web i per a millorar la teva experiència en línia. Pots configurar i acceptar l'ús de galetes, i modificar les teves opcions de consentiment en qualsevol moment.

Essencials

Preferències

Analítiques i estadístiques

Màrqueting

Podeu veure les propostes d'iniciatives ja fetes, comentar-les o crear-ne de noves sobre qualsevol dels eixos del Pla Estratègic de l'Alimentació:

  • Eix 1: un sistema sostenible, transformador i basat en la bioeconomia circular
  • Eix 2: un sistema propi i arrelat al territori
  • Eix 3: un sistema just, equitatiu i cohesionat
  • Eix 4: un sistema saludable i de confiança

507 propostes

DO_004_Espais als mercats per a productors locals
C4_034_Identificació perills relacionats amb el nostre entorn
Control al patiment físic i psicològic dels animals
DO_013_Promocionar la ramaderia extensiva
ST01_Formació TIC per a joves agricultors
C5_002_Prioritzar el producte de proximitat - km.0
Aturar el malbaratament fent accessible un alimentació saludable per a tothom
C3_021_Apropar les varietats tradicionals a la ciutadania
TE_040_Conscienciar a la població dels efectes sobre la salut
C3_024_Promocionar restauració amb productes del territori i ecològics
C2_017_Impulsar el turisme gastronòmic
JO_011_Tallers de cuina a les escoles
C1_056_Llei d'espais agraris per afavorir l'accés a la terra
Més que reciclar reduir i unificar
TE_027_Suport financer a models de producció ecològica o sostenible
ST06_Visites guiades a les explotacions agroalimentàries
ST02_Millorar la xarxa d'escorxadors de baixa capacitat
C2_001_Campanyes de conscienciació a la ciutadania
ST05_Promoció d'iniciatives público-privades de RDTI
C5_030_Reconvertir les indústries actuals a activitats amb menor impacte
C1_036_Potenciació del producte de l'entorn i local
C2_039_Informació de l'origen dels productes al punt de venda
ST05_Línies de distribució compartides
Aplicar els principis de l’economia circular al consum alimentari:
ST01_Producció integrada certificada
TE_002_Suport al sector primari per part del Govern
ST05_Normatives de distribució adaptades a l'escala dels productors
C2_009_Repantejar la producció de carn per a l'exportació
Reorientació sostenible i saludable de la PAC post 2020
ST02_Transferencia tecnologica
C5_005_Preus accessibles per a tothom dels productes de temporada i del territori
C2_024_Millora de l'etiquetatge amb major informació del producte
C4_031_Impulsar la producció sostenible d'aliments.
ST02_Crear Marca de la comarca
C2_026_Promoure la relació entre persones venedores i consumidores, més enllà de la transacció econòmica
La cuina escolar de cara a l'alumnat
JO_039_Que els productes saludables tinguin impostos baixos i els no saudables impostos alts
TE_011_Mercats de pagès
ST04_Tallers pràctics a centres educatius sobre alimentació
ST05_Promoció del producte local des dels ens locals
Recuperar el territori amb el desenvolupament d’un sector agrari orientat a maximitzar el grau de sobirania alimentària i garantir la sostenibilitat.
C1_055_Visibilitzar i conscienciar sobre el patiment animal
C1_022_Foment i divulgació del consum de temporada
JO_023_Autosuficiència alimentària familiar
Millora en la producció i l'alimentació
ST02_Fer que els joves tinguin accés a la terra potenciant Bancs de Terres
C5_037_Fer cultius basats en la permacultura
ST06_ Concienciació a les escoles
ST04_Taules de diàleg entre Universitat-Empresa-Administració Pública-Consumidor
TE_019_Modificar les normes d'etiquetatge dels aliments
Resultats per pàgina:
50
Veure totes les propostes retirades

Confirmar

Si us plau, inicia la sessió

La contrasenya és massa curta.

Compartir