Vés al contingut principal

Configuració de les galetes

Fem servir galetes per assegurar les funcionalitats bàsiques del lloc web i per a millorar la teva experiència en línia. Pots configurar i acceptar l'ús de galetes, i modificar les teves opcions de consentiment en qualsevol moment.

Essencials

Preferències

Analítiques i estadístiques

Màrqueting

Podeu veure les propostes d'iniciatives ja fetes, comentar-les o crear-ne de noves sobre qualsevol dels eixos del Pla Estratègic de l'Alimentació:

  • Eix 1: un sistema sostenible, transformador i basat en la bioeconomia circular
  • Eix 2: un sistema propi i arrelat al territori
  • Eix 3: un sistema just, equitatiu i cohesionat
  • Eix 4: un sistema saludable i de confiança

507 propostes

Necessitat d'una nova llei de residus - envasos
C5_058_Introduir els cultius aquapònics
C5_025_Passar d'un model de ramaderia intensiva a extensiva i/o granges regeneratives
ST05_Promoció de la venda de proximitat
C5_053_Reducció del malbaratament
C4_028_Alimentació saludable i sostenible
C4_010_Més informació sobre la brioxeria per promoure hàbits saludables
ST05_Foment de la intercooperació
ST05_Suport internacionalització petits productors
ST05_Potenciar la consciència del poder decisiu de les persones consumidores al moment de decidir què comprar
C3_032_Educació i formació a la ciutadania sobre dietes adequades
JO_029_Producció ecològica a uns preus raonables
ST04_Tallers pràctics a centres educatius sobre alimentació
TE_029_Reduir la dependència dels ajuts
C1_017_Fomentar el consum de proximitat i de temporada, inclòs el consum públic
JO_006_Suport a l'agricultura agroecològica: avantatges fiscals, subvencions, formació
DO_011_Involucrar al territori perque consumeixi producte local
C5_010_Afavorir/crear xarxa entre els productors locals
DO_006_Preus justos per a productors
JO_011_Tallers de cuina a les escoles
ST01_Producció integrada certificada
ST05_Campanyes sobre l'impacte que generen unes o altres produccions
ST02_Unificar sistemes de distribució
ST05_Identificació de reptes concrets conjunts entre PIMES-productors i Centres de RDTI
ST05_Afavorir la cooperació entre productors
C2_050_Fomentar la innovació
JO_022_Publicitat per paliar el canvi climàtic
C3_024_Promocionar restauració amb productes del territori i ecològics
ST05_Fomentar la incorporació de jovent al món agrari
ST05_Etiquetatge valent, indicant traçabilitat d'orígen
C1_003_Introduir cultius aquapònics
JO_009_Visibilitzar els recursos necessaris per produir un producte
TE_042_Conèixer característiques poblacionals i productives de la comarca
ST03_Dinamitzar els teixits col·laboratius
C2_017_Impulsar el turisme gastronòmic
C5_012_Afavorir/crear connexions més directes entre productors locals i consumidors
JO_003_Promoure els conreus de secà i no els de regadiu intensiu
C3_019_Millora dels salaris a percebre per les persones productores i treballadores del camp
C4_006_Garantir la imparcialitat dels centres de recerca i investigació
ST05_Donar a conéixer i posar en valor alimentació i aliments catalans
Prohibició de pràctiques immorals i de publicitat institucional poc ètica
Foment, campanya i promoció d'opcions veganes
ST05_Plans formatius a les escoles
C4_034_Identificació perills relacionats amb el nostre entorn
ST05_Nodes de distribució i d'obradors compartits
C2_010_Facilitar la producció de km.0
C2_011_Facilitar la distribució i venda de productes de km.0
C4_033_Conscienciació sobre les fonts sostenibles i saludables d'alimentació
Bioeconomia circular en l'alimentació: Sobirania Alimentària
C1_013_Eines per empoderar-nos com a consumidors i consumidores
Resultats per pàgina:
50
Veure totes les propostes retirades

Confirmar

Si us plau, inicia la sessió

La contrasenya és massa curta.

Compartir