Vés al contingut principal

Configuració de les galetes

Fem servir galetes per assegurar les funcionalitats bàsiques del lloc web i per a millorar la teva experiència en línia. Pots configurar i acceptar l'ús de galetes, i modificar les teves opcions de consentiment en qualsevol moment.

Essencials

Preferències

Analítiques i estadístiques

Màrqueting

Podeu veure les propostes d'iniciatives ja fetes, comentar-les o crear-ne de noves sobre qualsevol dels eixos del Pla Estratègic de l'Alimentació:

  • Eix 1: un sistema sostenible, transformador i basat en la bioeconomia circular
  • Eix 2: un sistema propi i arrelat al territori
  • Eix 3: un sistema just, equitatiu i cohesionat
  • Eix 4: un sistema saludable i de confiança

507 propostes

JO_028_Preus dignes per als productors
C2_022_Obrir establiments a les zones urbanes amb productes rurals
C4_022_Disposar informació verificada sobre la nutrició de cada producte
C1_001_Generar consciència per a un canvi de model
C2_047_Subvenció menjadors escolars "ecològics"
Regular la venta d’aliments saludables en les màquines expenedores
C2_020_Incloure més informació dels productes a l'etiquetatge
C2_037_Campanyes massives de sensibilització i informació a consumidors/es
ST05_Codis de bones pràctiques en relació a canvi climàtic
Agricultura ecològica i de proximitat
ST01_Innovació en les varietats que s'adapten a la nova situació climàtica
C4_021_Promoure criteris d'una alimentació sana a tots els menjadors col·lectius
TE_005_Escorxadors petits per donar valor afegit
TE_019_Modificar les normes d'etiquetatge dels aliments
ST05_Foment del producte de temporada
ST04_Tallers pràctics a centres educatius sobre alimentació
Identificació dels productes agroalimentaris en base a criteris de sostenibilitat que incloguin aspectes socials i garanteixin un preu just
ST06_ Concienciació a les escoles
ST05_Potenciar la consciència del poder decisiu de les persones consumidores al moment de decidir què comprar
C1_027_Producció integrada i ecològica
ST05_Promoció d'iniciatives público-privades de RDTI
C3_019_Millora dels salaris a percebre per les persones productores i treballadores del camp
ST04_Suport a la logística i comunicació compartida
Prohibició de pràctiques immorals i de publicitat institucional poc ètica
ST04_Formació en alimentació saludable al currículum escolar
C4_024_Promoure l'alimentació saludable a l'àmbit de la restauració
C5_054_Fer campanyes educatives per reduir el malbaratament
JO_042_Implementar i fomentar les opcions veganes als menjadors
C1_004_Eficiència i sostenibilitat en processos de producció i consum
C2_015_Crear escoles agràries especialitzades
C5_056_Incentivar fiscalment la producció agricola i ramadera amb poc impacte ambiental.
JO_018_Promoure la producció integrada
ST04_Certificació de la producció ecològica
ST02_Assessorament i mentoratge a emprenedors agrícoles
C5_050_Respectar la naturalitat dels marges dels camps.
TE_003_Compromís de sostenibilitat del sector
C5_017_Educació alimentària
JO_017_Considerar el benestar dels animals
DO_003_Arribar a joves mitjançant influenciadors
C5_045_Anar implementant localment alternatives al model general de cultiu que incloguin plantes autòctones, fauna i flora salvatges, diversitat...
C3_016_Campanya per explicar els costos ambientals dels productes
ST06_Que el 100% de compra pública sigui de producte local i ecològic
C5_044_Donar incentius per conrear aliments de forma agroecològica
C5_009_Horts escolars per autoabastiment de menjadors
C1_037_Foment de circuits curts en la cadena de distribució
C5_004_Fomentar els productes de temporada
ST04_Distribució i logística pels petits productors
ST01_Homologació de la venda a domicili i directa entre productores i consumidores
TE_037_Foment d'entitats que ja treballen al territori
La veritat a ta taula
Resultats per pàgina:
50
Veure totes les propostes retirades

Confirmar

Si us plau, inicia la sessió

La contrasenya és massa curta.

Compartir