Vés al contingut principal

Configuració de les galetes

Fem servir galetes per assegurar les funcionalitats bàsiques del lloc web i per a millorar la teva experiència en línia. Pots configurar i acceptar l'ús de galetes, i modificar les teves opcions de consentiment en qualsevol moment.

Essencials

Preferències

Analítiques i estadístiques

Màrqueting

Podeu veure les propostes d'iniciatives ja fetes, comentar-les o crear-ne de noves sobre qualsevol dels eixos del Pla Estratègic de l'Alimentació:

  • Eix 1: un sistema sostenible, transformador i basat en la bioeconomia circular
  • Eix 2: un sistema propi i arrelat al territori
  • Eix 3: un sistema just, equitatiu i cohesionat
  • Eix 4: un sistema saludable i de confiança

507 propostes

C4_028_Alimentació saludable i sostenible
C2_014_Potenciació de l'agricultura d'autoconsum, amb finalitat d'integració social
C4_030_Coneixement de la influència de la salut i el benestar d'animals i plantes en la qualitat dels aliments
La proximitat és un factor fonamental per a garantir la sostenibilitat
ST01_Producció integrada certificada
C2_061_Actuar en el sistema de comercialització per tenir preus més justos i assequibles
Bioeconomia circular en l'alimentació: Sobirania Alimentària
C4_021_Promoure criteris d'una alimentació sana a tots els menjadors col·lectius
ST03_Impulsar consum de producte local a instal·lacions públiques
ST05_Afavorir la cooperació entre productors
ST04_Aplicació per posar en contacte productors i consumidors
ST04_Suport a la logística i comunicació compartida
C3_033_Dignificar l'accés a l'alimentació: autoorganització i particiapció directa de les persones que pateixen emergència alimentària
Que les cooperatives agràries comercialitzin a la ciutat
C2_010_Facilitar la producció de km.0
C2_013_Agricultura particiaptiva de la ciutadania.
C4_037_Indicadors per diferenciar els aliments d'orígen animal i vegetal
Ruralitzar la ciutat
TE_013_Ajuts per cadenes de valor curtes
C1_007_Beneficis tributaris o impostos segons impacte ambiental
JO_013_Campanyes a les escoles sobre el benefici de reduir el consum de carn
ST04_Promoure el coneixement sobre l'origen del menjar entre persones consumidores
ST05_Campanyes sobre l'impacte que generen unes o altres produccions
TE_028_Suport tècnic i de formació des del DARPA
C2_005_Adaptació de cultius al canvi climàtic
C5_054_Fer campanyes educatives per reduir el malbaratament
JO_027_Reducció de les importacions
C2_037_Campanyes massives de sensibilització i informació a consumidors/es
TE_008_Fomentar i ajudar la distribució cooperativa
C5_044_Donar incentius per conrear aliments de forma agroecològica
C4_020_Lluitar contra la publicitat falsa
TE_021_Etiqueta/estàndard per identificar equitat al llarg de la cadena
C1_049_Foment del cooperativisme en la producció, la distribució i el consum
C2_012_Fomentar l'economia del bé comú
ST05_Redefinir el Benvinguts a Pagès
C5_016_Plataforma permanent de consulta sobre estratègies i accions de millora relacionada amb la producció sostenible
C4_019_Informació al consumidor sobre dietes saludables
ST05_Promoure equipaments compartits amb participació pública
ST05_Recàrrec als productes llunyans i no ecològics
ST03_Ús d'espais públics per a la promoció de productes locals
JO_005_Promoure la producció d'aliments per consum humà i abandonar producció intensiva de farratges
ST05_Creació de xarxes de productors
C4_015_Fomentar l'empoderament de les persones consumidores
ST05_Lligar producte alimentari i productors amb el territori i el patrimoni
ST05_Menjadors escolars amb cuina ecologica
ST04_Donar a coneixer la producció integrada
JO_037_Campanya de conscienciació sobre la varietat de productes de qualitat que ofereix Catalunya.
JO_014_Conscienciació social de la importància dels consumidors per a definir el sistema que volem.
ST03_Promoció del turisme agroalimentari
C3_005_Conscienciar sobre els beneficis dels distribuidors i productor
C3_008_Innovar en les estructures cooperatives
ST03_Adaptació de normativa
C4_032_Limitar la comercialització de productes no sostenibles
ST04_Pla de xerrades sobre consum crític i conscient a les escoles
C1_014_Vinculació món urbà i rural
ST03_Finançament de projectes de logística compartida
Millorar la informació que es disposa sobre la composició dels aliments
ST06_Campanyes de promoció del producte Català
C1_006_Ajudes i suport a iniciatives biocirculars
C3_026_Fomentar el comerç com a eina de cohesió social i intercanvi
C3_040_Foment del comerç de proximitat
ST02_Circuits curts de distribució
ST05_Assessoraments disponibles a nivell municipal
Transició justa i sostenible a un sistema alimentari basat en plantes
ST06_Adaptar les normatives higienico-sanitàries en funció de l'escala
Les llavors locals, els horts i la sobirania alimentària
C1_033_Garantir un preu just pels difernts membres de la cadena alimentària
C1_021_Foment de la co-responsabilitat i de la confiança entre els actors
C2_028_Formació a les escoles, especialment a batxillerat
C2_004_Promocionar la carn de senglar i de cabirol
C3_009_Incorporar continguts formatius vinculats a l'alimentació a la universitat
C5_018_Repensar els escorxadors petits d'àmbit comarcal
Agricultura ecològica i de proximitat
C1_025_Fomentar les energies renovables i la valorització dels residus orgànics
Fomentar més inversió a favor de l'agricultura ecològica
ST03_L'administració hauria de ser la primera consumidora de producte local
ST04_Cooperatives agràries al mon urbà
C3_023_Campanyes informatives als consumidors sobre les "rendes dignes"
DO_004_Espais als mercats per a productors locals
C4_022_Disposar informació verificada sobre la nutrició de cada producte
C4_025_Conscienciació de menús saludables i sostenibles als restaurants
ST01_Promoure la creació de cooperatives dedicades a donar serveis comuns
ST04_Fomentar el comerç directe
C2_003_Incrementar el treball educatiu i de conscienciació a les escoles
Alfabetització alimentària comunitària
JO_034_Anar reduïnt el grau d'intensificació de la ramaderia 
ST06_Facilitar aliances entre productores i distribuidores
ST02_Assessorament i mentoratge a emprenedors agrícoles
La cuina escolar de cara a l'alumnat
C1_027_Producció integrada i ecològica
TE_010_Millorar el consum i comercialització del producte local.
ST05_Promoció del producte local des dels ens locals
C2_039_Informació de l'origen dels productes al punt de venda
C3_007_Assegurar les necessitats alimentàries bàsiques de la població
ST06_Facilitar la creació de supermercats cooperatius.
ST05_Simplificació de tràmits
C4_013_Un sistema de prestació alimentària universal, de qualitat i amb sistemes d'avaluació
C5_021_Reduir el malbaratament alimentari
C1_022_Foment i divulgació del consum de temporada
C1_052_Normativa diferenciada per petits productors i producció industrial
Resultats per pàgina:
100
Veure totes les propostes retirades

Confirmar

Si us plau, inicia la sessió

La contrasenya és massa curta.

Compartir