Decideix el futur de l’Alimentació a Catalunya
#ConsellCatalàAlimentació Definició de l'Estratègia Alimentària de Catalunya
Podeu veure les propostes d'iniciatives ja fetes, comentar-les o crear-ne de noves sobre qualsevol dels eixos del Pla Estratègic de l'Alimentació:
- Eix 1: un sistema sostenible, transformador i basat en la bioeconomia circular
- Eix 2: un sistema propi i arrelat al territori
- Eix 3: un sistema just, equitatiu i cohesionat
- Eix 4: un sistema saludable i de confiança
80 propostes
Filtra per:
El següent formulari filtra els resultats de la cerca dinàmicament quan es canvien les condicions de la cerca.
Saltar als resultatsEl següent formulari filtra els resultats de la cerca dinàmicament quan es canvien les condicions de la cerca.
Saltar als resultats
Ordenar propostes:
Resultats per pàgina:
Acceptades
Caldria metodologia per tenir indicadors de diferenciació entre els aliments d'orígen animal i...
-
Creat el
01/07/2020 -
- 0
Acceptades
Garantir i identificar la procedència i origen productes
-
Creat el
13/11/2020 -
- 0
Acceptades
Campanyes de conscienciació en mitjans de comunicació, per exemple amb la recuperació amb més...
-
Creat el
01/07/2020 -
- 0
Acceptades
Campanya d'informació i actualització als metges dels CAPS i hospitals sobre l'alimentació vegana
-
Creat el
18/06/2020 -
- 0
Acceptades
Fomentar i estimular la capacitat reflexiva i crítica de les persones davant les seves decisions...
-
Creat el
11/06/2020 -
- 0
Acceptades
Control sobre la publicitat del sector privat per reduïr la informació tòxica i que hi hagi un...
-
Creat el
01/07/2020 -
- 0
Acceptades
Fer tallers pràctics a centres educatius sobre alimentació per complementar currículum
-
Creat el
16/11/2020 -
- 0
Acceptades
Impost a la producció intensiva de productes animals
-
Creat el
18/06/2020 -
- 0
Acceptades
Impulsar una dieta més "natural" des dels menjadors de les escoles. Conscienciació de la...
-
Creat el
18/06/2020 -
- 0
Acceptades
Més informació sobre la brioxeria per promoure hàbits saludables: informar de les calories que...
-
Creat el
01/07/2020 -
- 0
Acceptades
Establir com a necessitat que el currículum escolar incorpori formació en alimentació saludable
-
Creat el
16/11/2020 -
- 0
Acceptades
Tallers de cuina a les escoles amb aprofitament dels horts escolars
-
Creat el
17/06/2020 -
- 0
Acceptades
Reforçar el sistema de certificació públic que realitza el CCPAE amb més recursos (normatius, de...
-
Creat el
12/06/2020 -
- 0
Acceptades
Conscienciar a la població sobre l'efecte sobre la salut de l'alimentació i la producció en el...
-
Creat el
17/06/2020 -
- 0
Acceptades
Campanya de conscienciació sobre la varietat de productes de qualitat que ofereix Catalunya.
-
Creat el
18/06/2020 -
- 0
Acceptades
Identificació perills relacionats amb el nostre entorn, de proximitat: del camp a la taula...
-
Creat el
01/07/2020 -
- 0
Acceptades
Garantir la traçabilitat real dels productes, no només del lloc on es posa l'etiqueta. En el cas...
-
Creat el
01/07/2020 -
- 0
Acceptades
Combatre la desinformació en la ciencia de la nutrició i de la salut: coneixer les fonts...
-
Creat el
01/07/2020 -
- 0
Acceptades
Prohibir els sistemes de gàbies de l’explotació ramadera intensiva degut als perjudicis que causa...
-
Creat el
10/06/2020 -
- 0
Acceptades
Fer campanyes a les escoles sobre els beneficis de reduir el consum de proteïna animal per la...
-
Creat el
17/06/2020 -
- 0
Acceptades
Incentivar les polítiques d'innovació industrials en el sector de l'alimentació i en tota la...
-
Creat el
01/07/2020 -
- 0
Acceptades
Fer difusió de bones pràctiques d'alimentació saludable per fer-les accessible al màxim de població
-
Creat el
16/11/2020 -
- 0
Acceptades
Coneixement de la influència de la salut i el benestar d'animals i plantes en la qualitat dels...
-
Creat el
01/07/2020 -
- 0
Acceptades
Fomentar les entitats que ja hi són en el territori i que hi treballen, com la Taula de Cogestió...
-
Creat el
17/06/2020 -
- 0
Acceptades
Ús de noves tecnologies per ser més eficients i reduint els possibles perills de contaminació del...
-
Creat el
17/06/2020 -
- 0
Acceptades
. El consum alimentari ha de tenir com a principal objectiu satisfer necessitats bàsiques de...
-
Creat el
07/06/2020 -
- 0
Acceptades
Conscienciar a la població de que els patrons de consum condicionen la justícia, equitat i...
-
Creat el
17/06/2020 -
- 0
Acceptades
Promoure la Producció Integrada a Catalunya ja que és un model d'agricultura i ramaderia que...
-
Creat el
17/06/2020 -
- 0
Acceptades
Conscienciació de menús saludables i sostenibles als restaurants
-
Creat el
01/07/2020 -
- 0
Acceptades
Implementar i fomentar les opcions veganes als menjadors d'escoles, instituts, universitats,...
-
Creat el
10/06/2020 -
- 1
Acceptades
El tema alimentari a les escoles podria tenir un paper curricular molt més important. Ensenyar...
-
Creat el
02/06/2020 -
- 0
Acceptades
Promoure mitjançant beneficis fiscals les petites empreses que realment aposten per la proximitat...
-
Creat el
01/07/2020 -
- 0
Acceptades
Implementar i fomentar les opcions veganes als menjadors d'escoles, instituts, universitats,...
-
Creat el
18/06/2020 -
- 0
Acceptades
Definir alimentació saludable en els plecs per a les licitacions dels menjadors escolars
-
Creat el
16/11/2020 -
- 0
Acceptades
Sovint als centres hospitalaris, universitats i altres centres educatius així com en llocs de...
-
Creat el
05/07/2020 -
- 0
Acceptades
Tenir en compte que l'objectiu de salut i correcta nutrició és variable. No es pot fer una taula...
-
Creat el
01/07/2020 -
- 0
Acceptades
Legislar per tal que en els menjadors escolars, col·lectivitats, i empreses, s'hagin d’utilitzar,...
-
Creat el
02/06/2020 -
- 0
Acceptades
Crear centres de recerca i investigació independents dels interessos empresarials per...
-
Creat el
01/07/2020 -
- 0
Acceptades
Fomentar l'empoderament del consumidor, que ha de trobar resposta en la información confiable que...
-
Creat el
01/07/2020 -
- 0
Acceptades
Promoure l'educació alimentària a les escoles. Prestar especial atenció a la infantesa, etapa on...
-
Creat el
01/07/2020 -
- 0
Acceptades
Per poder elaborar etiquetes que informin adequadament sobre la qualitat nutricional dels...
-
Creat el
09/10/2020 -
- 1
Acceptades
El sistema de prestació d'alimentació ha de ser universal i no discrecional de cada...
-
Creat el
01/07/2020 -
- 0
Acceptades
Tenir en compte que la salut i la dieta depen de l'origen cultural i de malalties que indican...
-
Creat el
01/07/2020 -
- 0
Acceptades
Fomentar la Producció Agrícola Sostenible: PI, PAE, IGP, Dop, etc. Producció Ramadera Sostenible:...
-
Creat el
17/06/2020 -
- 0
Acceptades
Informar a la població sobre els efectes dels ultraprocessats.
-
Creat el
18/06/2020 -
- 0
Acceptades
Disposar informació VERIFICADA sobre la nutrició de cada producte: Model de la iniciativa "la...
-
Creat el
01/07/2020 -
- 0
Acceptades
Transmetre els missatges sobre nutrició i alimentació amb solvencia. Combatre infoxicació...
-
Creat el
01/07/2020 -
- 0
Acceptades
Utilitzar el model de l'economia circular de proximitat per donar el valor alimentari al producte...
-
Creat el
01/07/2020 -
- 0
Acceptades
Promoure criteris d'una alimentació sana a tots els menjadors col·lectius (escoles, menjadors...
-
Creat el
01/07/2020 -
- 0
Acceptades
Donar a conèixer els exemples de bones pràctiques d'etiquetatge que tenim al Pirineu
-
Creat el
13/11/2020 -
- 0