Decideix el futur de l’Alimentació a Catalunya
#ConsellCatalàAlimentació Definició de l'Estratègia Alimentària de Catalunya
Podeu veure les propostes d'iniciatives ja fetes, comentar-les o crear-ne de noves sobre qualsevol dels eixos del Pla Estratègic de l'Alimentació:
- Eix 1: un sistema sostenible, transformador i basat en la bioeconomia circular
- Eix 2: un sistema propi i arrelat al territori
- Eix 3: un sistema just, equitatiu i cohesionat
- Eix 4: un sistema saludable i de confiança
507 propostes
Filtra per:
El següent formulari filtra els resultats de la cerca dinàmicament quan es canvien les condicions de la cerca.
Saltar als resultatsEl següent formulari filtra els resultats de la cerca dinàmicament quan es canvien les condicions de la cerca.
Saltar als resultats
Ordenar propostes:
Resultats per pàgina:
Acceptades
Més informació sobre la brioxeria per promoure hàbits saludables: informar de les calories que...
-
Creat el
01/07/2020 -
- 0
Acceptades
Potenciar l'ús de tota la biomassa produida o transformada per produir aliments i, en el cas que...
-
Creat el
22/06/2020 -
- 0
Acceptades
És important reduir enormement la burocràcia que cal dur a terme per tal de poder transformar les...
-
Creat el
02/06/2020 -
- 0
Acceptades
Adaptació de la normativa per a les instal·lacions de transformació de mida més petita...
-
Creat el
23/06/2020 -
- 0
Acceptades
L'administració pot ajudar de manera econòmica i donant recolzament en la comercialització única...
-
Creat el
13/11/2020 -
- 0
Acceptades
Promocionar la ramaderia extensiva davant el canvi climàtic
-
Creat el
17/06/2020 -
- 0
Acceptades
Potenciar bancs de terres (mediació, etc) i fer que els joves tinguin accés a la terra i més en...
-
Creat el
13/11/2020 -
- 0
Acceptades
Fer un estudi de necessitats del sector primari i transformació per realitzar activitats...
-
Creat el
17/06/2020 -
- 0
Acceptades
Anar implementant localment alternatives al model general de cultiu que incloguin plantes...
-
Creat el
02/07/2020 -
- 0
Acceptades
Promoure la col·laboració entre comerç local i noves inciatives (que no es vegin com competició),...
-
Creat el
23/06/2020 -
- 0
Acceptades
Evitar el malbaratament d’aliments, generant xarxes eficients que facilitin l’accés a una...
-
Creat el
10/06/2020 -
- 0
Acceptades
Educació a la ciutadania sobre la importància de l'equilibri en la cadena alimentària
-
Creat el
17/06/2020 -
- 0
Acceptades
Des de l'administració potenciar mes el petit productor, i no tant la agroindustria
-
Creat el
17/06/2020 -
- 0
Acceptades
Invertir menys en campanyes per atraure visitants temporals (turistes) i més en d'altres per...
-
Creat el
23/06/2020 -
- 0
Acceptades
El mon de la restauració/hosteleria dona poca info sobre origen i qualitat dels productes. Sovint...
-
Creat el
28/07/2020 -
- 0
Acceptades
Cal internalitzar els costos ambientals de la localització i el tipus de producció. Els productes...
-
Creat el
16/11/2020 -
- 0
Acceptades
Fomentar més inversió del total d'investigació disponible per a una millor transformació...
-
Creat el
07/06/2020 -
- 0
Acceptades
És important que el consumidor final tingui consciència del poder decisiu que te al moment de...
-
Creat el
16/11/2020 -
- 0
Acceptades
Adequar la dieta a les necessitats del nostre organisme
-
Creat el
17/06/2020 -
- 0
Acceptades
Que la prestació d'aliments a les famílies en situació de vulnerabilitat sigui conscient:...
-
Creat el
02/07/2020 -
- 0
Acceptades
Aproftar l'actual cojuntura sanitària per presentar la producció agrària catalana, i per tant de...
-
Creat el
17/06/2020 -
- 0
Acceptades
• Obradors: per transformar part de la collita en un producte amb valor afegit com melmelades,...
-
Creat el
06/06/2020 -
- 0
Acceptades
Facilitar la burocràcia als petits pagesos a travès d'aquests plans d'ocupació.
-
Creat el
23/06/2020 -
- 0
Acceptades
Invertir recursos públics en més campanyes de sensibilització entorn el producte local i ecològic...
-
Creat el
16/11/2020 -
- 0
Acceptades
Afavorir equipaments de transformació (obradors compartits, escorxadors de baixa capacitat)...
-
Creat el
22/06/2020 -
- 0
Acceptades
Fer difusió de bones pràctiques d'alimentació saludable per fer-les accessible al màxim de població
-
Creat el
16/11/2020 -
- 0
Acceptades
Apostar per una transició cap a un model alimentari local, ecològic, de temporada i basat en...
-
Creat el
17/06/2020 -
- 0
Acceptades
Creació de campanyes als mitjans de comunicació públics (tv i radio) per conscienciar sobre la...
-
Creat el
16/11/2020 -
- 0
Acceptades
Promoure una intermediació justa, amb sistemes d'arribada del producte local a les llars,...
-
Creat el
23/06/2020 -
- 0
Acceptades
Facilitar la venta directa del productor (por ejemplo ganadero) al consumidor requiere...
-
Creat el
02/07/2020 -
- 0
Acceptades
Els estudis indiquen que, en els darrers anys, hi ha una tendència clara de creixement d'Internet...
-
Creat el
04/06/2020 -
- 0
Acceptades
Coscienciació de la producció alimentària en el món urbà: que es conegui realment la feina que...
-
Creat el
17/06/2020 -
- 0
Acceptades
"Etiqueta ambiental" als productes (ex: indicar emissions)
-
Creat el
23/06/2020 -
- 0
Acceptades
Normatives higiènic-sanitàries que diferenciïn la producción industrial i l'artesanal,...
-
Creat el
22/06/2020 -
- 0
Acceptades
Professionals de la salut han de desmitificar topics sobre determinats productes i costums, per...
-
Creat el
12/06/2020 -
- 1
Acceptades
Crear xarxa de productors/associacions consumidors/comerç/restauració d'àmbit Alt Pirineu i Aran...
-
Creat el
13/11/2020 -
- 0
Acceptades
Reforçar el sistema de certificació públic que realitza el CCPAE amb més recursos (normatius, de...
-
Creat el
12/06/2020 -
- 0
Acceptades
Fomentar circuits curts (Km0) amb la reducció d'intermediaris i de la cadena de distribució,...
-
Creat el
22/06/2020 -
- 0
Acceptades
Impulsar que hospitals, residències gent gran, escoles, adquireixin un % obligatori de producte...
-
Creat el
13/11/2020 -
- 0
Acceptades
Replantejar la producció de carn massiva i per a l'exportació, per un producte de més qualitat :...
-
Creat el
23/06/2020 -
- 0
Acceptades
Treballar per una agricultura de qualitat i amb valor afegit comercialitzant els productes...
-
Creat el
23/06/2020 -
- 0
Acceptades
Unificar sistemes de distribució: falta una gran plataforma "potent i nostra". Amb l'emergència...
-
Creat el
13/11/2020 -
- 0
Acceptades
Reduir al màxim els intermediaris i augmentar la connexió del consumidor de la ciutat amb la...
-
Creat el
23/06/2020 -
- 0
Acceptades
Caldria metodologia per tenir indicadors de diferenciació entre els aliments d'orígen animal i...
-
Creat el
01/07/2020 -
- 0
Acceptades
Intentar que el producte primari arribi directament al consumidor final evitant la intervenció de...
-
Creat el
17/06/2020 -
- 0
Acceptades
Anar reduïnt el grau d'intensificació de la ramaderia
-
Creat el
18/06/2020 -
- 0
Acceptades
Fomentar la producció d'energies renovables en el camp i granges (solar, eòlica, geotèrmica) i...
-
Creat el
22/06/2020 -
- 0
Acceptades
Donar visibilitat al complex sistema de controls d'higiene, condicionaitat i sanitaris que supera...
-
Creat el
17/06/2020 -
- 0
Acceptades
Cal un enfocament absolutament diferent per ser efectius en el combat de les patologies derivades...
-
Creat el
01/07/2020 -
- 0
Acceptades
Fer que les cadenes d'alimentació tinguin espais dedicats al producte local sense perdre de vista...
-
Creat el
13/11/2020 -
- 0