Vés al contingut principal

Configuració de les galetes

Fem servir galetes per assegurar les funcionalitats bàsiques del lloc web i per a millorar la teva experiència en línia. Pots configurar i acceptar l'ús de galetes, i modificar les teves opcions de consentiment en qualsevol moment.

Essencials

Preferències

Analítiques i estadístiques

Màrqueting

Podeu veure les propostes d'iniciatives ja fetes, comentar-les o crear-ne de noves sobre qualsevol dels eixos del Pla Estratègic de l'Alimentació:

  • Eix 1: un sistema sostenible, transformador i basat en la bioeconomia circular
  • Eix 2: un sistema propi i arrelat al territori
  • Eix 3: un sistema just, equitatiu i cohesionat
  • Eix 4: un sistema saludable i de confiança

507 propostes

C4_022_Disposar informació verificada sobre la nutrició de cada producte
C5_042_Promoció de cultius diversos
ST04_Criteris d'estacionalitat, proximitat i sostenibilitat als plecs de licitacions
ST04_Fomentar més iniciatives del tipus Ecocentral
TE_013_Ajuts per cadenes de valor curtes
C5_025_Passar d'un model de ramaderia intensiva a extensiva i/o granges regeneratives
ST04_Conscienciar el consumidor de l'impacte del malbaratament
ST04_Alimentació saludable als menjadors escolars
C1_035_Reducció del malbaratament i potenciació de l'aprofitament en tota la cadena de valor (producció - transformació -distribució)
JO_004_Transició cap a un model alimentari local, ecològic, de temporada i d'aliments vegetals
JO_041_Impulsar una dieta més "natural"
ST06_Apropar les coooperatives agràries que tenen infraestructures a les petites productores agroecològiques
C5_019_Valorar la disminució d'externalitats ambientals de les varietats productives locals
ST05_Ens cal un "amazon de Km0"
C2_035_Promoure la col·laboració entre comerç local i noves inciatives
TE_032_Facilitar punts de trobada entre productors de diferents productes
C3_026_Fomentar el comerç com a eina de cohesió social i intercanvi
ST03_Identificar la procedència i origen productes
JO_014_Conscienciació social de la importància dels consumidors per a definir el sistema que volem.
ST02_Productes locals als menjadors d'equipaments públics
ST05_Espais d'educació ambiental
C4_027_Adaptar els objecitus de salut en base ales característiques de les persones
Implementar importants impostos per la importació de pinsos i ferratges
ST03_Espais dedicats al producte local a les cadenes d'alimentació
C1_033_Garantir un preu just pels difernts membres de la cadena alimentària
Reduïr impacte: alimentació ecològica i a base de plantes
TE_027_Suport financer a models de producció ecològica o sostenible
C2_037_Campanyes massives de sensibilització i informació a consumidors/es
C4_003_Campanyes de conscienciació
JO_001_Adaptar les produccions al mercat català
ST04_Pla de xerrades sobre consum crític i conscient a les escoles
C4_028_Alimentació saludable i sostenible
C1_024_Millora de l'etiquetatge per afavorir la seva traçabilitat
C4_034_Identificació perills relacionats amb el nostre entorn
C5_008_Foment d'horts comunitaris
JO_022_Publicitat per paliar el canvi climàtic
JO_032_Fomentar models productius regeneratius
ST02_Facilitar el traspas d'una explotacio agraria per jubilació
ST03_Finançament de projectes de logística compartida
ST02_Introduir eines de col.laboració public-privada en els centres de recerca
C2_023_millorar el control biològic de plagues
C2_004_Promocionar la carn de senglar i de cabirol
TE_001_Ajuts per cadenes de valor curtes
C3_021_Apropar les varietats tradicionals a la ciutadania
ST06_Campanyes de promoció del producte Català
C5_028_Fomentar i incentivar producció ecològica i de proximitat
C2_021_Facilitar canals de comunicació a les persones productores
C1_004_Eficiència i sostenibilitat en processos de producció i consum
C1_043_Agroecologia amb consum energètic eficient
C5_041_Alimentació saludable per a totes
ST04_Botigues virtuals amb control de qualitat dels productes
ST05_Promoure equipaments compartits amb participació pública
C1_054_Concienciació del consumidor sobre el consum de temporada i el producte local
C2_025_Millorar la informació al consumidor
C5_002_Prioritzar el producte de proximitat - km.0
TE_019_Modificar les normes d'etiquetatge dels aliments
Economia circular Local
C5_058_Introduir els cultius aquapònics
ST05_Codis de bones pràctiques en relació a canvi climàtic
C1_001_Generar consciència per a un canvi de model
ST05_Donar a conéixer i posar en valor alimentació i aliments catalans
C1_056_Llei d'espais agraris per afavorir l'accés a la terra
C2_015_Crear escoles agràries especialitzades
C2_032_Potenciar l'acostament entre escola urbana i món rural
ST01_Adaptació de la producció a la nova situació climàtica
C5_003_Fomentar l'ús de productes de proximita
ST06_Centralitzar totes les apps i ventes online
C1_029_Adaptació de les produccions a les característiques del territori
C4_026_Adaptar les dietes a les realitats socio-culturals de les persones
C1_039_Sobirania alimentària aplicada
ST04_Tallers pràctics a centres educatius sobre alimentació
Cistella bàsica universal
Incorporació en els esquemes productius de les varietats agrícoles tradicionals i les espècies silvestres comestibles
Creació d’instal·lacions d’ús col·lectiu d’àmbit municipal o supramunicipal per a millorar la rendibilitat de la producció agrícola
C3_033_Dignificar l'accés a l'alimentació: autoorganització i particiapció directa de les persones que pateixen emergència alimentària
Necessitat d'una nova llei de residus - envasos
C5_017_Educació alimentària
JO_042_Implementar i fomentar les opcions veganes als menjadors
TE_015_Educació a la ciutadania sobre l'equilibri en la cadena alimentària
ST06_Facilitar la distribució de producte local al territori.
C5_027_Afavorir/premiar sistemes com la Permacultura
C2_046_Menjadors escolars com a espais educatius sobre alimentació
C4_035_Impulsar les noves tecnologies
C4_025_Conscienciació de menús saludables i sostenibles als restaurants
ST02_S'ha de garantir preus justos per a persones del sector agricultor, ramader i pesquer a través de contractes en la cadena alimentària
TE_005_Escorxadors petits per donar valor afegit
ST03_L'administració hauria de ser la primera consumidora de producte local
Recuperar el territori amb el desenvolupament d’un sector agrari orientat a maximitzar el grau de sobirania alimentària i garantir la sostenibilitat.
C1_009_Facilitar l'accés dels productors al consumidor final
ST02_Potenciar les empreses de serveis agraris
JO_035_Campanya d'informació i actualització als metges
Conscienciar a la població de que els patrons de consum condicionen la justícia, equitat i cohesió del model alimentari.
ST03_Donar a conèixer els producte locals amb campanyes entre varis territoris
C4_016_Promoure que les petites empreses apostin per la proximitat
C5_007_Impulsar accions a l'espai públic relacionades amb l'alimentació
ST02_Potenciar el producte de proximitat a diferents punts de venda
Alimentació ecològica per tothom
C3_010_Dinamitzar els plans d'ocupació
JO_037_Campanya de conscienciació sobre la varietat de productes de qualitat que ofereix Catalunya.
ST05_Finançament de la RDTI adient per les PIMES i productors
Resultats per pàgina:
100
Veure totes les propostes retirades

Confirmar

Si us plau, inicia la sessió

La contrasenya és massa curta.

Compartir