Vés al contingut principal

Configuració de les galetes

Fem servir galetes per assegurar les funcionalitats bàsiques del lloc web i per a millorar la teva experiència en línia. Pots configurar i acceptar l'ús de galetes, i modificar les teves opcions de consentiment en qualsevol moment.

Essencials

Preferències

Analítiques i estadístiques

Màrqueting

Podeu veure les propostes d'iniciatives ja fetes, comentar-les o crear-ne de noves sobre qualsevol dels eixos del Pla Estratègic de l'Alimentació:

  • Eix 1: un sistema sostenible, transformador i basat en la bioeconomia circular
  • Eix 2: un sistema propi i arrelat al territori
  • Eix 3: un sistema just, equitatiu i cohesionat
  • Eix 4: un sistema saludable i de confiança

507 propostes

JO_037_Campanya de conscienciació sobre la varietat de productes de qualitat que ofereix Catalunya.
C3_021_Apropar les varietats tradicionals a la ciutadania
C2_011_Facilitar la distribució i venda de productes de km.0
JO_013_Campanyes a les escoles sobre el benefici de reduir el consum de carn
C1_005_Potenciar l'us de biomassa
C4_020_Lluitar contra la publicitat falsa
ST04_Suport a la logística i comunicació compartida
ST05_Foment de la intercooperació
C1_044_ calcular i difondre l'impacte ambiental dels productes
C1_041_Formació i assessorament en pràctiques que afavoreixin la biodiversitat
ST02_Unificar sistemes de distribució
ST02_Facilitar l'accés a l'alimentació a col·lectius vulnerables
ST05_Distribució compartida entre productors de la mateixa zona
C2_048_Potenciar la producció ecològica
ST03_Promoció del turisme agroalimentari
Necessitat d'una nova llei de residus - envasos
C3_006_Incentivar la investigació
TE_031_Donar visibilitat des del Darpa a les PIMES i els seus productes
DO_010_Incidir en els intermediaris per tal de que coneguin les produccions locals.
ST01_Adaptació de la producció a la nova situació climàtica
C1_054_Concienciació del consumidor sobre el consum de temporada i el producte local
C3_036_Apropar els obradors i espais de transformació als espais de producció
ST05_Finançament de la RDTI adient per les PIMES i productors
C4_003_Campanyes de conscienciació
ST05_Suport internacionalització petits productors
ST04_Aplicació per posar en contacte productors i consumidors
ST06_Simplificació de tràmits burocràtics
ST04_Facilitar la creació de cooperatives de distribució
C1_003_Introduir cultius aquapònics
Aliments segur de cara a la Vespa Velutina
Alimentació ecològica per tothom
C5_043_Facilitar l'accés a la terra creant un Banc de terres
C5_026_No donar ajuts a producció de productes amb petjada ecològica important
C4_033_Conscienciació sobre les fonts sostenibles i saludables d'alimentació
JO_005_Promoure la producció d'aliments per consum humà i abandonar producció intensiva de farratges
ST01_Senzillesa administrativa.
ST02_Productes locals als menjadors d'equipaments públics
ST04_Major contacte entre associacions de productors i ajuntaments per la promoció del producte
C3_028_Reaprofitament dels excedents alimentaris
C5_011_Promoure relacions d'intercanvi de coneixement
TE_024_Diagnosi inicial de models de cadenes de valors
C3_033_Dignificar l'accés a l'alimentació: autoorganització i particiapció directa de les persones que pateixen emergència alimentària
C1_026_Fomentar aliances i el treball en xarxa en el sistema de producció alimentària
ST04_Difusió de bones pràctiques d'alimentació saludable
Reestructuració dels ajuts destinats al sector primari i incorporació de nous criteris
ST06_Apropar les coooperatives agràries que tenen infraestructures a les petites productores agroecològiques
DO_009_Informació sobre tendències del mercat
ST06_Que els consumidors puguin identificar ON trobar els productes de proximitat
C5_012_Afavorir/crear connexions més directes entre productors locals i consumidors
ST03_Adaptació de normativa
C2_007_Reduir els intermediaris i fomentar la connexió entre consumidors i productors
ST05_Donar a conèixer el producte a través de les escoles
C2_012_Fomentar l'economia del bé comú
C5_013_Afavorir xarxes de consum local
TE_027_Suport financer a models de producció ecològica o sostenible
ST01_Innovació en les varietats que s'adapten a la nova situació climàtica
ST04_Formacions i activitats vinculades amb l'alimentació
TE_038_Fomentar la Producció Agrícola i Ramadera Sostenible
TE_018_Incrementar la informació als consumidors dels valors que aporten les produccions locals
ST04_Formació en alimentació a escoles
ST03_Recursos econòmics per mantenir el personal que gestiona els projectes Leader
ST04_Cooperativisme entre pagesos d'horta ecològica.
C5_053_Reducció del malbaratament
C2_035_Promoure la col·laboració entre comerç local i noves inciatives
C5_001_Visibilitzar el valor afegit del comerç de proximitat
Conscienciació social de la importància dels consumidors per a definir el sistema que volem.
ST02_Millorar la xarxa d'escorxadors de baixa capacitat
ST06_Facilitar la creació de supermercats cooperatius.
ST01_Campanyes publicitàries que reforcin el productue propi i de proximitat
C5_008_Foment d'horts comunitaris
C1_009_Facilitar l'accés dels productors al consumidor final
JO_015_Difondre estudis per adaptar el mercat (oferta - demanda)
JO_009_Visibilitzar els recursos necessaris per produir un producte
C4_014_Apostar per la RDI per que els aliments esdevinguis eficaços i entenedors per a les persones consumidores
ST03_Donar a conèixer els producte locals amb campanyes entre varis territoris
Regular la venta d’aliments saludables en les màquines expenedores
C2_042_Suport a nous agricultors
Bioeconomia circular en l'alimentació: Sobirania Alimentària
C2_028_Formació a les escoles, especialment a batxillerat
C1_019_Inversió en recerca agrària
ST02_Introduir eines de col.laboració public-privada en els centres de recerca
ST04_Suport a entitats de defensa de l'accés universal a l'alimentació
ST03_Dinamitzar els teixits col·laboratius
C1_035_Reducció del malbaratament i potenciació de l'aprofitament en tota la cadena de valor (producció - transformació -distribució)
C1_050_Potenciar canals curts de comercialització i reduir els intermediaris
C4_032_Limitar la comercialització de productes no sostenibles
ST05_Donar a conéixer i posar en valor alimentació i aliments catalans
C2_034_Valoritzar la qualitat de vida del món rural
ST05_Promoció de la venda de proximitat
JO_001_Adaptar les produccions al mercat català
Implementar importants impostos per la importació de pinsos i ferratges
ST04_Campanyes de sensibilització
TE_011_Mercats de pagès
C2_021_Facilitar canals de comunicació a les persones productores
C2_005_Adaptació de cultius al canvi climàtic
ST03_Impulsar consum de producte local a instal·lacions públiques
Educació per a una alimentació conscient
C1_008_Formació en gestió d'empressa i processos
C4_002_Promoure l'educació en nutrició i salut des de l'edat escolar
C5_006_Preu just en tota la cadena alimentària
Resultats per pàgina:
100
Veure totes les propostes retirades

Confirmar

Si us plau, inicia la sessió

La contrasenya és massa curta.

Compartir