Vés al contingut principal

Configuració de les galetes

Fem servir galetes per assegurar les funcionalitats bàsiques del lloc web i per a millorar la teva experiència en línia. Pots configurar i acceptar l'ús de galetes, i modificar les teves opcions de consentiment en qualsevol moment.

Essencials

Preferències

Analítiques i estadístiques

Màrqueting

Podeu veure les propostes d'iniciatives ja fetes, comentar-les o crear-ne de noves sobre qualsevol dels eixos del Pla Estratègic de l'Alimentació:

  • Eix 1: un sistema sostenible, transformador i basat en la bioeconomia circular
  • Eix 2: un sistema propi i arrelat al territori
  • Eix 3: un sistema just, equitatiu i cohesionat
  • Eix 4: un sistema saludable i de confiança

507 propostes

C3_022_contactes entre entitats del tercer sector i la cadena de valor alimentària
La proximitat és un factor fonamental per a garantir la sostenibilitat
C3_026_Fomentar el comerç com a eina de cohesió social i intercanvi
ST05_Menjadors escolars amb cuina ecologica
ST03_Dinamitzar els teixits col·laboratius
Regular la venta d’aliments saludables en les màquines expenedores
ST04_Criteris d'estacionalitat, proximitat i sostenibilitat als plecs de licitacions
Creació d’instal·lacions d’ús col·lectiu d’àmbit municipal o supramunicipal per a millorar la rendibilitat de la producció agrícola
C1_055_Visibilitzar i conscienciar sobre el patiment animal
C2_013_Agricultura particiaptiva de la ciutadania.
C5_028_Fomentar i incentivar producció ecològica i de proximitat
DO_001_Campanya de difusió a mitjans de comunicació públics
Economia circular Local
ST04_Guía per fer servir envasos reutilitzables amb seguretat alimentària
ST04_Suport a la logística i comunicació compartida
C1_053_Potenciar els menjadors escolars
ST01_Que s'utilitzi tot el que es produeix per evitar el malbaratament
JO_034_Anar reduïnt el grau d'intensificació de la ramaderia 
C2_018_Crear esdeveniments al territori vinculats a la gastronomia
C5_044_Donar incentius per conrear aliments de forma agroecològica
ST03_Pedagogia comportament a l'entorn rural
ST05_Normatives de distribució adaptades a l'escala dels productors
JO_032_Fomentar models productius regeneratius
DO_010_Incidir en els intermediaris per tal de que coneguin les produccions locals.
C5_042_Promoció de cultius diversos
ST03_Identificar la procedència i origen productes
ST05_Afavorir la cooperació entre productors
C5_014_Informació al consumidor final de l'origen del producte
JO_004_Transició cap a un model alimentari local, ecològic, de temporada i d'aliments vegetals
ST05_Promoure equipaments compartits amb participació pública
TE_028_Suport tècnic i de formació des del DARPA
DO_009_Informació sobre tendències del mercat
C4_007_Incentivar les polítiques d'innovació industrials, especialment per als petits productors
TE_036_Campanyes de valorització del producte de prosimitat
TE_031_Donar visibilitat des del Darpa a les PIMES i els seus productes
Posar en valor el receptari tradicional català en les característiques que el fan contemporani
C2_019_Facilitar l'accés a la terra
C5_019_Valorar la disminució d'externalitats ambientals de les varietats productives locals
TE_040_Conscienciar a la població dels efectes sobre la salut
ST01_Producció integrada certificada
C2_010_Facilitar la producció de km.0
ST05_Webs de difusió
JO_019_Ajuts als agricultors per a la gestió sostenible del territori
C3_014_Transparència dels preus mitjançant acords entre producció i distribució
C3_030_Garantir dietes equilibrades i accessibles als serveis de menjadors (escoles, centres sanitaris, etc.)
ST05_Impulsar els Espais Test Agraris
C4_001_Millorar la transmissió dels missatges sobre nutrició i alimentació
ST06_Facilitar la distribució de producte local al territori.
Dissenyar un sistema propi basat en la idea de que l’alimentació és un bé bàsic
Impulsar una aliança entre la sobirania agroecològica i la sobirania tecnològica
Alfabetització alimentària comunitària
Producció 1ària més sostenible, ecològica i de km0 + Recerca
C3_016_Campanya per explicar els costos ambientals dels productes
C5_021_Reduir el malbaratament alimentari
C1_002_Iniciatives locals, model circular i biodiversitat
Conscienciació social de la importància dels consumidors per a definir el sistema que volem.
ST04_Aplicació per posar en contacte productors i consumidors
ST03_Logística compartida entre productors i establiments
C3_015_Millora de l'etiquetatge
C5_006_Preu just en tota la cadena alimentària
JO_023_Autosuficiència alimentària familiar
C2_038_Informació sobre conseqüències del consum de carn
C4_035_Impulsar les noves tecnologies
ST03_Recursos econòmics per mantenir el personal que gestiona els projectes Leader
C5_030_Reconvertir les indústries actuals a activitats amb menor impacte
Regularitzar unes condicions dignes de treball i tracte a les persones.
C1_022_Foment i divulgació del consum de temporada
C2_046_Menjadors escolars com a espais educatius sobre alimentació
C2_050_Fomentar la innovació
JO_009_Visibilitzar els recursos necessaris per produir un producte
ST04_Suport a les empreses ètiques des d'un punt de vista de drets laborals
C2_034_Valoritzar la qualitat de vida del món rural
ST05_Ens cal un "amazon de Km0"
C3_037_Adaptació de la normativa a les instal·lacions de producció més petites
ST04_Suport a entitats de defensa de l'accés universal a l'alimentació
C4_003_Campanyes de conscienciació
Millorar la informació que es disposa sobre la composició dels aliments
ST04_Difusió de bones pràctiques d'alimentació saludable
C5_005_Preus accessibles per a tothom dels productes de temporada i del territori
C1_004_Eficiència i sostenibilitat en processos de producció i consum
C5_041_Alimentació saludable per a totes
Més que reciclar reduir i unificar
JO_036_Informar a la població sobre els efectes dels ultraprocessats.
Integrar producció agrícola, conservació de la biodiversitat i salut humana
ST01_Campanyes publicitàries que reforcin el productue propi i de proximitat
C2_007_Reduir els intermediaris i fomentar la connexió entre consumidors i productors
ST05_Codis de bones pràctiques en relació a canvi climàtic
C2_021_Facilitar canals de comunicació a les persones productores
Model de petit comerç
TE_020_Identificar els ingredients autòctons a les etiquetes
C4_025_Conscienciació de menús saludables i sostenibles als restaurants
C5_016_Plataforma permanent de consulta sobre estratègies i accions de millora relacionada amb la producció sostenible
ST04_Fomentar més iniciatives del tipus Ecocentral
JO_039_Que els productes saludables tinguin impostos baixos i els no saudables impostos alts
C1_054_Concienciació del consumidor sobre el consum de temporada i el producte local
C2_031_Campanyes per atraure població jove als entorns rurals
JO_035_Campanya d'informació i actualització als metges
ST06_Adaptar les normatives de transport
ST05_Recàrrec als productes llunyans i no ecològics
C3_020_Dignificar l'activitat agrària
Resultats per pàgina:
100
Veure totes les propostes retirades

Confirmar

Si us plau, inicia la sessió

La contrasenya és massa curta.

Compartir