Vés al contingut principal

Configuració de les galetes

Fem servir galetes per assegurar les funcionalitats bàsiques del lloc web i per a millorar la teva experiència en línia. Pots configurar i acceptar l'ús de galetes, i modificar les teves opcions de consentiment en qualsevol moment.

Essencials

Preferències

Analítiques i estadístiques

Màrqueting

Podeu veure les propostes d'iniciatives ja fetes, comentar-les o crear-ne de noves sobre qualsevol dels eixos del Pla Estratègic de l'Alimentació:

  • Eix 1: un sistema sostenible, transformador i basat en la bioeconomia circular
  • Eix 2: un sistema propi i arrelat al territori
  • Eix 3: un sistema just, equitatiu i cohesionat
  • Eix 4: un sistema saludable i de confiança

507 propostes

C4_020_Lluitar contra la publicitat falsa
ST06_Facilitar aliances entre productores i distribuidores
C5_011_Promoure relacions d'intercanvi de coneixement
ST04_Guía per fer servir envasos reutilitzables amb seguretat alimentària
C2_032_Potenciar l'acostament entre escola urbana i món rural
C1_037_Foment de circuits curts en la cadena de distribució
DO_002_Pedagogia en els centres educatius
C1_041_Formació i assessorament en pràctiques que afavoreixin la biodiversitat
ST04_Taules de diàleg entre Universitat-Empresa-Administració Pública-Consumidor
C1_027_Producció integrada i ecològica
ST05_Ajuts per afavorir el productor agroecològic
C2_047_Subvenció menjadors escolars "ecològics"
JO_027_Reducció de les importacions
JO_006_Suport a l'agricultura agroecològica: avantatges fiscals, subvencions, formació
ST02_Banc de Terres com a instrument de mediació
C1_044_ calcular i difondre l'impacte ambiental dels productes
C3_032_Educació i formació a la ciutadania sobre dietes adequades
ST01_Creació o adequació d'instal.lacions
ST03_Logística compartida entre productors i establiments
C3_004_Menjadors escolars gratuïts amb menjar ecològic i de proximitat
ST04_Formació en alimentació saludable al currículum escolar
ST03_Dinamitzar els teixits col·laboratius
ST04_Donar a coneixer la producció integrada
ST05_Distribució compartida entre productors de la mateixa zona
ST04_Botigues virtuals amb control de qualitat dels productes
TE_021_Etiqueta/estàndard per identificar equitat al llarg de la cadena
ST04_Foment d'una alimentació de qualitat des dels Mercats Municipals
TE_032_Facilitar punts de trobada entre productors de diferents productes
ST03_Ús d'espais públics per a la promoció de productes locals
C1_047_Simplificació de burocràcia per a la producció, foment d ela organització i de la formació
C5_012_Afavorir/crear connexions més directes entre productors locals i consumidors
C1_014_Vinculació món urbà i rural
ST04_Fomentar més iniciatives del tipus Ecocentral
C1_006_Ajudes i suport a iniciatives biocirculars
TE_020_Identificar els ingredients autòctons a les etiquetes
ST04_Rutes gastronòmiques en bicicleta
C3_016_Campanya per explicar els costos ambientals dels productes
C2_006_Reduir dependència del producte extern
JO_029_Producció ecològica a uns preus raonables
ST02_Facilitar el traspas d'una explotacio agraria per jubilació
Foment, campanya i promoció d'opcions veganes
ST05_Codis de bones pràctiques en relació a canvi climàtic
TE_019_Modificar les normes d'etiquetatge dels aliments
ST05_Ens cal un "amazon de Km0"
Millora en la producció i l'alimentació
JO_005_Promoure la producció d'aliments per consum humà i abandonar producció intensiva de farratges
C1_042_Disminuir la producció de carn d'alt impacte (ramaderia intensiva)
Identificació dels productes agroalimentaris en base a criteris de sostenibilitat que incloguin aspectes socials i garanteixin un preu just
Ramats de Foc - Ès Farina de Girona
ST06_Simplificació de tràmits burocràtics
C1_025_Fomentar les energies renovables i la valorització dels residus orgànics
ST05_Normatives de distribució adaptades a l'escala dels productors
C3_030_Garantir dietes equilibrades i accessibles als serveis de menjadors (escoles, centres sanitaris, etc.)
ST01_Homologació de la venda a domicili i directa entre productores i consumidores
ST02_Productes locals als menjadors d'equipaments públics
TE_025_Inspeció i control únic en tota la cadena
C5_031_Promoure recerca sobre relació model de producció i territori
Dissenyar un sistema propi basat en la idea de que l’alimentació és un bé bàsic
C5_016_Plataforma permanent de consulta sobre estratègies i accions de millora relacionada amb la producció sostenible
C4_023_Promoure l'educació alimentària a les escoles
C3_013_Anàlisi de la retribució de les persones treballadores al camp
C1_035_Reducció del malbaratament i potenciació de l'aprofitament en tota la cadena de valor (producció - transformació -distribució)
Impulsar una aliança entre la sobirania agroecològica i la sobirania tecnològica
C5_015_Implementar resultats d'estudis sobre varietats adaptades
C3_009_Incorporar continguts formatius vinculats a l'alimentació a la universitat
JO_041_Impulsar una dieta més "natural"
C4_033_Conscienciació sobre les fonts sostenibles i saludables d'alimentació
ST06_Associar la logística dels productes de proximitat
C1_004_Eficiència i sostenibilitat en processos de producció i consum
C2_041_Promocionar productes de temporada
C2_014_Potenciació de l'agricultura d'autoconsum, amb finalitat d'integració social
Transició justa i sostenible a un sistema alimentari basat en plantes
C2_019_Facilitar l'accés a la terra
Incorporació en els esquemes productius de les varietats agrícoles tradicionals i les espècies silvestres comestibles
Cistella bàsica universal
ST01_Tècniques de producció agrària innovadores
ST06_Adaptar les normatives de transport
C2_011_Facilitar la distribució i venda de productes de km.0
TE_033_Obrir els ajuts a agents que no siguin agricultors professionals
ST06_Visites guiades a les explotacions agroalimentàries
C3_040_Foment del comerç de proximitat
ST01_Producció integrada certificada
Ruralitzar la ciutat
C4_025_Conscienciació de menús saludables i sostenibles als restaurants
C2_028_Formació a les escoles, especialment a batxillerat
ST04_Cooperativisme entre pagesos d'horta ecològica.
C4_002_Promoure l'educació en nutrició i salut des de l'edat escolar
C1_018_Xarxes de col.laboració entre empreses locals
Fomentar la transformació dels productes agroalimentaris mitjançant una reducció i clarificació de la burocràcia
C3_010_Dinamitzar els plans d'ocupació
Cap a una transició alimentària
C2_035_Promoure la col·laboració entre comerç local i noves inciatives
C4_026_Adaptar les dietes a les realitats socio-culturals de les persones
JO_016_Adequar la dieta a les necessitats del nostre organisme
Reduïr impacte: alimentació ecològica i a base de plantes
ST06_Que els consumidors puguin identificar ON trobar els productes de proximitat
Promoure l’existència d’un sistema de distribució basat en els circuïts curts
ST02_Millorar la xarxa d'escorxadors de baixa capacitat
C1_005_Potenciar l'us de biomassa
C2_057_Connexió i col.laboració entre empreses-entitats del territori
Resultats per pàgina:
100
Veure totes les propostes retirades

Confirmar

Si us plau, inicia la sessió

La contrasenya és massa curta.

Compartir