Vés al contingut principal

Configuració de les galetes

Fem servir galetes per assegurar les funcionalitats bàsiques del lloc web i per a millorar la teva experiència en línia. Pots configurar i acceptar l'ús de galetes, i modificar les teves opcions de consentiment en qualsevol moment.

Essencials

Preferències

Analítiques i estadístiques

Màrqueting

Us proposem tres eixos com a punt de partida per dur a terme aquest debat:

Eix 1 - L'espai de migdia en el projecte educatiu de centre

Per aconseguir que l'espai menjador sigui un espai integrat en el projecte educatiu del centre.

Eix 2 - L'alimentació a l'espai de migdia

Per garantir la qualitat alimentària de l'espai menjador a partir d'uns estàndards.

Eix 3 - Sobre la qualitat de servei de l'espai de migdia

Per garantir que la prestació del servei es faci incloent les necessitats de tot l'alumnat.

Podeu trobar més informació a les fitxes de treball i a la pàgina Documentació (antecedents, documentació complementària, normativa de referència i informes de les sessions presencials).

45 propostes

Reduir l'us de plàstics
Aportacions del Consell Escolar Municipal de Sabadell
Sessió participativa AMPA Escola Joc de la Bola
Participación del alumnado en la elaboración de los menús y formación del alumnado en materia de alimentación
Supervisar Comedores Escolares con una frecuencia mensual
Evitar el desperdicio de comida
Legislar per que les AMPA/AFA puguin gestionar directament el menjador i temps de migdia via encàrrec de l'admnistració
Els menjadors escolars a l'educació pública han de ser gestionats públicament
Gratuïtat del servei i tarifació social
Contractació directa o gestió directa
Extraescolars enlloc d'activitats
Formació en Alimemtació a monitors/es de menjador i professional de cuina; requisit obligatori.
Impulsar Cicle de Grau Mig d'Educació en Temps No Lectiu
Gestió menjadors Eix 2 - L'alimentació a l'espai migdia
Coneixement de la realitat dels menjadors a Catalunya per part del Departament
Sessió participativa Fundació Privada en Xarxa
Seguiment de les Recomanacions de l'Agència de Salut Pública de Catalunya
Habilitar espais als instituts per dinar amb carmanyola
Universalitzar el Temps de Migdia per incrementar la qualitat educativa
Nutrir cos i ment
Facilitar que aquelles AMPAS i CCEE que vulguin puguin tenir menjadors autogestionats ecològics de proximitat
Menjadors gestionats per les AMPES
Preu excessiu del servei
Ajudes per a menjadors amb carmanyola en escoles rurals
Revisió de les ràtios monitor-alumne
Aportacions sessió autogestionada - Viladecans
Moure l'espai de menjador més tard. I a la tarda que ja no hi hagi classes
Dinar a horari saludable
Atenció als nens i nenes amb NEE durant el temps de menjador
Escoles concertades
Model de gestió del servei
El Temps de Migdia com a temps educatiu legalment recollit i protegit
Inspeccions en menjadors i mesures
Supervisió obligatòria per dietista-nutricionista col.legiat dels menús
Realizar auditorías externas para asegurar el cumplimiento de los requisitos dietético-nutricionales y la calidad del servicio de comedor
Preu del menú, qualitat i servei
No limitar us cuina escolar a servei de menjador i horari escolar
Alimentació vegetariana/vegana
L'escola no és cap negoci
Que sea la administración local o autonómica quien dirija los catering como empresas sin fines de lucro
Espai de migdia de gestió pública, gratuit i universal.
Eix 3 pels alumnes amb necessitats especials
Eix 3 , cuina a l'escola
Sessió participativa amb infants Escola Sagarra
Monitors formats per treballar amb nens.
Veure totes les propostes retirades

Confirmar

Si us plau, inicia la sessió

La contrasenya és massa curta.

Compartir