Vés al contingut principal

Configuració de les galetes

Fem servir galetes per assegurar les funcionalitats bàsiques del lloc web i per a millorar la teva experiència en línia. Pots configurar i acceptar l'ús de galetes, i modificar les teves opcions de consentiment en qualsevol moment.

Essencials

Preferències

Analítiques i estadístiques

Màrqueting

Podeu veure les propostes d'iniciatives ja fetes, comentar-les o crear-ne de noves sobre qualsevol dels eixos del Pla Estratègic de l'Alimentació:

  • Eix 1: un sistema sostenible, transformador i basat en la bioeconomia circular
  • Eix 2: un sistema propi i arrelat al territori
  • Eix 3: un sistema just, equitatiu i cohesionat
  • Eix 4: un sistema saludable i de confiança

507 propostes

TE_038_Fomentar la Producció Agrícola i Ramadera Sostenible
La proximitat és un factor fonamental per a garantir la sostenibilitat
C1_012_Sistemes simbiòtics entre productors i empreses
C5_022_Afavorir sistemes circulars de producció
C3_006_Incentivar la investigació
ST03_Facilitar accés a fires de ressó
DO_002_Pedagogia en els centres educatius
ST02_Crear Marca de la comarca
ST04_Cooperativisme entre pagesos d'horta ecològica.
ST04_Fomentar la relació entre la pagesia.
C2_014_Potenciació de l'agricultura d'autoconsum, amb finalitat d'integració social
C2_006_Reduir dependència del producte extern
JO_038_Impost a la producció intensiva de productes animals
C2_032_Potenciar l'acostament entre escola urbana i món rural
C5_038_Treballar amb nous conceptes d’agricultura com són els “food forest”.
TE_005_Escorxadors petits per donar valor afegit
ST03_Espais dedicats al producte local a les cadenes d'alimentació
C1_042_Disminuir la producció de carn d'alt impacte (ramaderia intensiva)
C4_007_Incentivar les polítiques d'innovació industrials, especialment per als petits productors
C1_029_Adaptació de les produccions a les característiques del territori
C3_023_Campanyes informatives als consumidors sobre les "rendes dignes"
ST01_Relació entre la gran metròpoli i lo rural.
ST03_Identificar la procedència i origen productes
Difussió a productors i consumidors dels Sistemes Participatius de Garantia
DO_001_Campanya de difusió a mitjans de comunicació públics
C1_009_Facilitar l'accés dels productors al consumidor final
C4_035_Impulsar les noves tecnologies
JO_035_Campanya d'informació i actualització als metges
JO_019_Ajuts als agricultors per a la gestió sostenible del territori
JO_024_Autoproducció per l'autosuficiència alimentària de país
ST05_Promoció de la venda de proximitat
ST05_Línies de distribució compartides
ST06_Campanyes de sensibilització entorn el producte local i ecològic
C2_041_Promocionar productes de temporada
JO_007_Foment del consum de proximitat, amb campanyes sobre productes catalans
ST04_Suport a entitats de defensa de l'accés universal a l'alimentació
C1_049_Foment del cooperativisme en la producció, la distribució i el consum
ST04_Criteris d'estacionalitat, proximitat i sostenibilitat als plecs de licitacions
ST06_ Concienciació a les escoles
C2_061_Actuar en el sistema de comercialització per tenir preus més justos i assequibles
C4_025_Conscienciació de menús saludables i sostenibles als restaurants
TE_010_Millorar el consum i comercialització del producte local.
C5_017_Educació alimentària
C4_001_Millorar la transmissió dels missatges sobre nutrició i alimentació
ST05_Normatives de distribució adaptades a l'escala dels productors
C2_017_Impulsar el turisme gastronòmic
C3_037_Adaptació de la normativa a les instal·lacions de producció més petites
Alfabetització alimentària comunitària
C1_021_Foment de la co-responsabilitat i de la confiança entre els actors
C3_033_Dignificar l'accés a l'alimentació: autoorganització i particiapció directa de les persones que pateixen emergència alimentària
C5_056_Incentivar fiscalment la producció agricola i ramadera amb poc impacte ambiental.
ST05_Foment de la intercooperació
C5_016_Plataforma permanent de consulta sobre estratègies i accions de millora relacionada amb la producció sostenible
ST06_Centralitzar totes les apps i ventes online
TE_004_Suport per l'organització logística de productors locals
Impulsar una aliança entre la sobirania agroecològica i la sobirania tecnològica
JO_021_Conscienciació de la producció alimentària en el món urbà
La cuina escolar de cara a l'alumnat
C1_031_Involucrar a la gent en la presa de decisions polítiques
TE_020_Identificar els ingredients autòctons a les etiquetes
TE_023_Evitar les vendes en negre
ST05_Creació de xarxes de productors
C1_001_Generar consciència per a un canvi de model
C1_013_Eines per empoderar-nos com a consumidors i consumidores
JO_029_Producció ecològica a uns preus raonables
C2_035_Promoure la col·laboració entre comerç local i noves inciatives
C4_021_Promoure criteris d'una alimentació sana a tots els menjadors col·lectius
C1_023_Conscienciació de la població sobre el valor i orígen dels aliments i sobre "One Health"
C2_007_Reduir els intermediaris i fomentar la connexió entre consumidors i productors
Re-equilibrar oferta i demanda, i avançar vers la sobirania alimentària
C2_021_Facilitar canals de comunicació a les persones productores
ST03_Posar en valor les tasques poc visibilitzades
Creació d’instal·lacions d’ús col·lectiu d’àmbit municipal o supramunicipal per a millorar la rendibilitat de la producció agrícola
C1_046_Potenciar models circulars (reduir / reutilitzar / reciclar) i reduir el malbaratament alimentari
ST03_Dinamitzar els teixits col·laboratius
C2_004_Promocionar la carn de senglar i de cabirol
ST02_Utilització de productes de proximitat per part del sector de la restauració
C5_018_Repensar els escorxadors petits d'àmbit comarcal
Agricultura ecològica i de proximitat
C5_042_Promoció de cultius diversos
Economia circular Local
JO_018_Promoure la producció integrada
ST01_Living Lab agroalimentari
Comerç de proximitat alimentari
C1_004_Eficiència i sostenibilitat en processos de producció i consum
ST01_Innovació en les varietats que s'adapten a la nova situació climàtica
ST04_Rutes gastronòmiques en bicicleta
C5_008_Foment d'horts comunitaris
ST04_Suport municipal a l'estímul de consum de proximitat
C3_028_Reaprofitament dels excedents alimentaris
Els menjadors escolars han de ser un espai pedagògic i no un negoci
C1_048_Equipaments de proximitat distribuïts al territori
C2_019_Facilitar l'accés a la terra
Implementar importants impostos per la importació de pinsos i ferratges
C4_016_Promoure que les petites empreses apostin per la proximitat
C3_041_Racionalització dels preus entre producció i distribució
C3_042_Informar de l'oprígen del producte al punt de venda
C1_055_Visibilitzar i conscienciar sobre el patiment animal
C2_037_Campanyes massives de sensibilització i informació a consumidors/es
C5_012_Afavorir/crear connexions més directes entre productors locals i consumidors
Resultats per pàgina:
100
Veure totes les propostes retirades

Confirmar

Si us plau, inicia la sessió

La contrasenya és massa curta.

Compartir