Vés al contingut principal

Configuració de les galetes

Fem servir galetes per assegurar les funcionalitats bàsiques del lloc web i per a millorar la teva experiència en línia. Pots configurar i acceptar l'ús de galetes, i modificar les teves opcions de consentiment en qualsevol moment.

Essencials

Preferències

Analítiques i estadístiques

Màrqueting

Podeu veure les propostes d'iniciatives ja fetes, comentar-les o crear-ne de noves sobre qualsevol dels eixos del Pla Estratègic de l'Alimentació:

  • Eix 1: un sistema sostenible, transformador i basat en la bioeconomia circular
  • Eix 2: un sistema propi i arrelat al territori
  • Eix 3: un sistema just, equitatiu i cohesionat
  • Eix 4: un sistema saludable i de confiança

507 propostes

C4_022_Disposar informació verificada sobre la nutrició de cada producte
TE_039_Foment de noves tecnologies
C3_038_Incentivar la implantació d'empreses en zones rurals
C5_042_Promoció de cultius diversos
TE_031_Donar visibilitat des del Darpa a les PIMES i els seus productes
C5_024_Incrementar l'ús d'energies renovables
TE_012_Producte primari directament al consumidor final
ST05_Recàrrec als productes llunyans i no ecològics
ST03_Identificar la procedència i origen productes
JO_006_Suport a l'agricultura agroecològica: avantatges fiscals, subvencions, formació
C1_039_Sobirania alimentària aplicada
ST03_Dinamitzar els teixits col·laboratius
C2_032_Potenciar l'acostament entre escola urbana i món rural
ST05_Plans formatius a les escoles
C5_006_Preu just en tota la cadena alimentària
C3_025_Fomentar l'economia circular amb canals de comunicació locals
DO_012_Mes control a l'hosteleria i restauració, sobre el producte que consumeixen.
C2_041_Promocionar productes de temporada
ST01_Promoure la creació de cooperatives dedicades a donar serveis comuns
ST02_Millorar la xarxa d'escorxadors de baixa capacitat
JO_018_Promoure la producció integrada
ST05_Identificació de reptes concrets conjunts entre PIMES-productors i Centres de RDTI
ST02_Facilitar el traspas d'una explotacio agraria per jubilació
C4_009_Garantir la traçabilitat real dels productes amb l'etiquetatge
Recuperar el territori amb el desenvolupament d’un sector agrari orientat a maximitzar el grau de sobirania alimentària i garantir la sostenibilitat.
ST05_Webs de difusió
DO_002_Pedagogia en els centres educatius
C2_048_Potenciar la producció ecològica
ST05_Assegurar etiquetatge amb lloc de producció
ST03_Finançament obradors compartits
ST05_Lligar producte alimentari i productors amb el territori i el patrimoni
C3_027_Promoure una intermediació justa
ST04_Alimentació saludable als menjadors escolars
TE_021_Etiqueta/estàndard per identificar equitat al llarg de la cadena
C2_029_Educació ambiental
C2_020_Incloure més informació dels productes a l'etiquetatge
ST05_Fomentar la incorporació de jovent al món agrari
C2_013_Agricultura particiaptiva de la ciutadania.
JO_022_Publicitat per paliar el canvi climàtic
ST05_Simplificació de tràmits
Ruralitzar la ciutat
C3_019_Millora dels salaris a percebre per les persones productores i treballadores del camp
ST05_Finançament de la RDTI adient per les PIMES i productors
ST02_Unificar sistemes de distribució
Promoure l’existència d’un sistema de distribució basat en els circuïts curts
Cap a una transició alimentària
Comerç de proximitat alimentari
ST01_Ensenyar als infants a cuinar i la base sobre l'alimentació.
ST03_Crear xarxa de productors i consumidors de l'Alt Pirineu i Aran
ST06_Facilitar aliances entre productores i distribuidores
C2_025_Millorar la informació al consumidor
ST05_Codis de bones pràctiques en relació a canvi climàtic
JO_010_Etiquetatge amb informació de la petjaddaa de carboni, orígen, condicions laborals, etc.
ST05_Creació de xarxes de productors
C3_032_Educació i formació a la ciutadania sobre dietes adequades
C1_025_Fomentar les energies renovables i la valorització dels residus orgànics
C2_022_Obrir establiments a les zones urbanes amb productes rurals
TE_016_Educació en escoles i instituts sobre el consum de proximitat
C2_034_Valoritzar la qualitat de vida del món rural
C3_029_Produccions de qualitat per sobre de la quantitat
DO_003_Arribar a joves mitjançant influenciadors
Agricultura ecològica i de proximitat
DO_006_Preus justos per a productors
C3_037_Adaptació de la normativa a les instal·lacions de producció més petites
ST04_Disminuir el malbaratament a les escoles agraries
C5_031_Promoure recerca sobre relació model de producció i territori
ST01_Prioritats acordades per tots els agents implicats
C4_019_Informació al consumidor sobre dietes saludables
ST01_Adaptació de la producció a la nova situació climàtica
ST05_Nodes de distribució i d'obradors compartits
C1_008_Formació en gestió d'empressa i processos
C3_040_Foment del comerç de proximitat
TE_026_Formació en base a les necessitats del sector
C5_038_Treballar amb nous conceptes d’agricultura com són els “food forest”.
C1_013_Eines per empoderar-nos com a consumidors i consumidores
TE_015_Educació a la ciutadania sobre l'equilibri en la cadena alimentària
C5_018_Repensar els escorxadors petits d'àmbit comarcal
C1_021_Foment de la co-responsabilitat i de la confiança entre els actors
C5_054_Fer campanyes educatives per reduir el malbaratament
C4_013_Un sistema de prestació alimentària universal, de qualitat i amb sistemes d'avaluació
ST02_Aprofitar la GASTROTECA com a portal per donar-se a coneixer
JO_034_Anar reduïnt el grau d'intensificació de la ramaderia 
TE_040_Conscienciar a la població dels efectes sobre la salut
C4_033_Conscienciació sobre les fonts sostenibles i saludables d'alimentació
TE_030_Fomentar la identitat digital de les explotacions agràries
ST05_Assessoraments disponibles a nivell municipal
C3_006_Incentivar la investigació
C5_044_Donar incentius per conrear aliments de forma agroecològica
C5_048_Que la normativa i les inspeccions siguin més estrictes amb el benestar dels animals.
C2_009_Repantejar la producció de carn per a l'exportació
C4_021_Promoure criteris d'una alimentació sana a tots els menjadors col·lectius
C1_014_Vinculació món urbà i rural
C3_007_Assegurar les necessitats alimentàries bàsiques de la població
C2_033_Fomentar el comerç local i de proximitat
JO_016_Adequar la dieta a les necessitats del nostre organisme
ST04_Difusió de bones pràctiques d'alimentació saludable
ST03_Donar continuïtat als projectes ja existents de promoció de productes locals
La proximitat és un factor fonamental per a garantir la sostenibilitat
C5_010_Afavorir/crear xarxa entre els productors locals
C2_003_Incrementar el treball educatiu i de conscienciació a les escoles
Resultats per pàgina:
100
Veure totes les propostes retirades

Confirmar

Si us plau, inicia la sessió

La contrasenya és massa curta.

Compartir