Vés al contingut principal

Configuració de les galetes

Fem servir galetes per assegurar les funcionalitats bàsiques del lloc web i per a millorar la teva experiència en línia. Pots configurar i acceptar l'ús de galetes, i modificar les teves opcions de consentiment en qualsevol moment.

Essencials

Preferències

Analítiques i estadístiques

Màrqueting

Podeu veure les propostes d'iniciatives ja fetes, comentar-les o crear-ne de noves sobre qualsevol dels eixos del Pla Estratègic de l'Alimentació:

  • Eix 1: un sistema sostenible, transformador i basat en la bioeconomia circular
  • Eix 2: un sistema propi i arrelat al territori
  • Eix 3: un sistema just, equitatiu i cohesionat
  • Eix 4: un sistema saludable i de confiança

507 propostes

Educació per a una alimentació conscient
ST02_Banc de Terres com a instrument de mediació
C1_048_Equipaments de proximitat distribuïts al territori
C5_002_Prioritzar el producte de proximitat - km.0
ST03_Crear xarxa de productors i consumidors de l'Alt Pirineu i Aran
Més que reciclar reduir i unificar
JO_029_Producció ecològica a uns preus raonables
Necessitat d'una nova llei de residus - envasos
TE_001_Ajuts per cadenes de valor curtes
ST04_Alimentació saludable als menjadors escolars
ST03_Espais dedicats al producte local a les cadenes d'alimentació
C3_031_Divulgació de menús equilibrats i accessibles
Adequar la dieta a les necessitats del nostre organisme (d’acord amb la proposta de Josep Tuson Valls)
TE_033_Obrir els ajuts a agents que no siguin agricultors professionals
ST05_Lligar producte alimentari i productors amb el territori i el patrimoni
C5_037_Fer cultius basats en la permacultura
ST04_Suport municipal a l'estímul de consum de proximitat
ST04_Fomentar més iniciatives del tipus Ecocentral
JO_039_Que els productes saludables tinguin impostos baixos i els no saudables impostos alts
C5_014_Informació al consumidor final de l'origen del producte
ST06_ Concienciació a les escoles
ST05_Menjadors escolars amb cuina ecologica
ST04_Suport a la logística i comunicació compartida
ST06_Apropar les coooperatives agràries que tenen infraestructures a les petites productores agroecològiques
C3_010_Dinamitzar els plans d'ocupació
C5_015_Implementar resultats d'estudis sobre varietats adaptades
TE_039_Foment de noves tecnologies
C1_038_Afavorir la producció local i de proximitat
ST01_Prioritats acordades per tots els agents implicats
ST06_Que els consumidors puguin identificar ON trobar els productes de proximitat
TE_010_Millorar el consum i comercialització del producte local.
C1_017_Fomentar el consum de proximitat i de temporada, inclòs el consum públic
C4_023_Promoure l'educació alimentària a les escoles
C2_018_Crear esdeveniments al territori vinculats a la gastronomia
C4_003_Campanyes de conscienciació
ST02_Crear Marca de la comarca
ST04_Botigues virtuals amb control de qualitat dels productes
TE_026_Formació en base a les necessitats del sector
C1_007_Beneficis tributaris o impostos segons impacte ambiental
TE_031_Donar visibilitat des del Darpa a les PIMES i els seus productes
C4_033_Conscienciació sobre les fonts sostenibles i saludables d'alimentació
C1_014_Vinculació món urbà i rural
C2_016_Fomentar el treball estable i de qualitat
C3_015_Millora de l'etiquetatge
TE_023_Evitar les vendes en negre
ST04_Campanyes de sensibilització
C5_022_Afavorir sistemes circulars de producció
ST02_Transferencia tecnologica
DO_010_Incidir en els intermediaris per tal de que coneguin les produccions locals.
JO_017_Considerar el benestar dels animals
C1_008_Formació en gestió d'empressa i processos
ST01_Donar difusió i promoció del producte local en els diferents espais de difusió
C4_017_Posar en valor les pràctiques agroecològiques
C5_017_Educació alimentària
TE_036_Campanyes de valorització del producte de prosimitat
C4_013_Un sistema de prestació alimentària universal, de qualitat i amb sistemes d'avaluació
Per una certificació pública gratuïta, reforçada i més àmplia
C1_031_Involucrar a la gent en la presa de decisions polítiques
JO_005_Promoure la producció d'aliments per consum humà i abandonar producció intensiva de farratges
C4_011_Enfocament diferent per abordar les patologies derivades de l'alimentació
C4_034_Identificació perills relacionats amb el nostre entorn
C5_018_Repensar els escorxadors petits d'àmbit comarcal
TE_040_Conscienciar a la població dels efectes sobre la salut
TE_004_Suport per l'organització logística de productors locals
TE_002_Suport al sector primari per part del Govern
ST01_Producció integrada certificada
Integrar producció agrícola, conservació de la biodiversitat i salut humana
C5_004_Fomentar els productes de temporada
C5_003_Fomentar l'ús de productes de proximita
ST02_Potenciar el producte de proximitat a diferents punts de venda
C2_019_Facilitar l'accés a la terra
ST01_Senzillesa administrativa.
ST02_Potenciar al comerç local de proximitat com a element de cohesió social
C2_057_Connexió i col.laboració entre empreses-entitats del territori
C1_043_Agroecologia amb consum energètic eficient
TE_009_Apostar per l'associacionisme agrari
C2_040_Etiqueta ambiental
Fomentar més inversió a favor de l'agricultura ecològica
ST03_Finançament de projectes de logística compartida
TE_029_Reduir la dependència dels ajuts
Conscienciació social de la importància dels consumidors per a definir el sistema que volem.
C1_005_Potenciar l'us de biomassa
ST05_Promoció de la venda de proximitat
Re-equilibrar oferta i demanda, i avançar vers la sobirania alimentària
ST04_Fomentar el comerç directe
La cuina escolar de cara a l'alumnat
ST02_Productes ecològics amb preus assequibles per a tothom
C1_044_ calcular i difondre l'impacte ambiental dels productes
ST03_Identificar la procedència i origen productes
ST04_Donar a coneixer la producció integrada
C3_011_Facilitar la burocràcia als petits pagesos
C4_006_Garantir la imparcialitat dels centres de recerca i investigació
C5_010_Afavorir/crear xarxa entre els productors locals
ST01_Homologació de la venda a domicili i directa entre productores i consumidores
C4_021_Promoure criteris d'una alimentació sana a tots els menjadors col·lectius
ST03_Dinamitzar els teixits col·laboratius
JO_042_Implementar i fomentar les opcions veganes als menjadors
C5_045_Anar implementant localment alternatives al model general de cultiu que incloguin plantes autòctones, fauna i flora salvatges, diversitat...
JO_014_Conscienciació social de la importància dels consumidors per a definir el sistema que volem.
JO_016_Adequar la dieta a les necessitats del nostre organisme
Resultats per pàgina:
100
Veure totes les propostes retirades

Confirmar

Si us plau, inicia la sessió

La contrasenya és massa curta.

Compartir