Vés al contingut principal

Configuració de les galetes

Fem servir galetes per assegurar les funcionalitats bàsiques del lloc web i per a millorar la teva experiència en línia. Pots configurar i acceptar l'ús de galetes, i modificar les teves opcions de consentiment en qualsevol moment.

Essencials

Preferències

Analítiques i estadístiques

Màrqueting

Podeu veure les propostes d'iniciatives ja fetes, comentar-les o crear-ne de noves sobre qualsevol dels eixos del Pla Estratègic de l'Alimentació:

  • Eix 1: un sistema sostenible, transformador i basat en la bioeconomia circular
  • Eix 2: un sistema propi i arrelat al territori
  • Eix 3: un sistema just, equitatiu i cohesionat
  • Eix 4: un sistema saludable i de confiança

507 propostes

C1_051_REdistribució de les ajudes beneficient els petits agricultrs i ramaders
C1_039_Sobirania alimentària aplicada
C4_027_Adaptar els objecitus de salut en base ales característiques de les persones
ST05_Assegurar etiquetatge amb lloc de producció
TE_021_Etiqueta/estàndard per identificar equitat al llarg de la cadena
ST04_Foment d'una alimentació de qualitat des dels Mercats Municipals
JO_023_Autosuficiència alimentària familiar
Tothom ha de tenir dret a una alimentació adequada i saludable.
ST02_Potenciar les empreses de serveis agraris
C4_003_Campanyes de conscienciació
ST04_Fomentar la relació entre la pagesia.
C5_015_Implementar resultats d'estudis sobre varietats adaptades
C2_056_Promoció de productes de proximitat a la restauració
DO_006_Preus justos per a productors
C1_031_Involucrar a la gent en la presa de decisions polítiques
C2_029_Educació ambiental
C5_045_Anar implementant localment alternatives al model general de cultiu que incloguin plantes autòctones, fauna i flora salvatges, diversitat...
ST05_Simplificació de tràmits
C2_024_Millora de l'etiquetatge amb major informació del producte
ST06_ Concienciació a les escoles
ST01_Que s'utilitzi tot el que es produeix per evitar el malbaratament
JO_028_Preus dignes per als productors
ST04_Alimentació saludable als menjadors escolars
C2_038_Informació sobre conseqüències del consum de carn
C4_035_Impulsar les noves tecnologies
ST04_Formació en alimentació saludable al currículum escolar
C3_016_Campanya per explicar els costos ambientals dels productes
TE_031_Donar visibilitat des del Darpa a les PIMES i els seus productes
TE_016_Educació en escoles i instituts sobre el consum de proximitat
ST04_Campanyes de sensibilització
C5_016_Plataforma permanent de consulta sobre estratègies i accions de millora relacionada amb la producció sostenible
C5_010_Afavorir/crear xarxa entre els productors locals
ST03_Facilitar accés a fires de ressó
Més que reciclar reduir i unificar
DO_012_Mes control a l'hosteleria i restauració, sobre el producte que consumeixen.
TE_028_Suport tècnic i de formació des del DARPA
ST05_Espais d'educació ambiental
TE_037_Foment d'entitats que ja treballen al territori
ST03_Espais dedicats al producte local a les cadenes d'alimentació
C5_047_Recuperar varietats de plantes locals i diverses
Millorar la informació que es disposa sobre la composició dels aliments
TE_012_Producte primari directament al consumidor final
ST02_Unificar sistemes de distribució
ST02_Facilitar el traspas d'una explotacio agraria per jubilació
TE_007_Vetllar pel compliment dels contractes a la cadena alimentària
DO_013_Promocionar la ramaderia extensiva
Cistella bàsica universal
TE_001_Ajuts per cadenes de valor curtes
ST03_Finançament de projectes de logística compartida
C3_006_Incentivar la investigació
ST05_Línies de distribució compartides
ST06_Centralitzar totes les apps i ventes online
C3_027_Promoure una intermediació justa
ST05_Nodes de distribució i d'obradors compartits
C4_001_Millorar la transmissió dels missatges sobre nutrició i alimentació
ST05_Promoció d'iniciatives público-privades de RDTI
C1_024_Millora de l'etiquetatge per afavorir la seva traçabilitat
C4_025_Conscienciació de menús saludables i sostenibles als restaurants
C3_033_Dignificar l'accés a l'alimentació: autoorganització i particiapció directa de les persones que pateixen emergència alimentària
ST06_Impulsar als supermercats familiars la creació de racons per vendre productes de proximitat.
ST05_Assessoraments disponibles a nivell municipal
ST02_Promoure i visibilitzar els aliments de producció local
Resiliència i sostenibilitat alimentària
C1_019_Inversió en recerca agrària
C1_036_Potenciació del producte de l'entorn i local
Ramats de Foc - Ès Farina de Girona
C2_003_Incrementar el treball educatiu i de conscienciació a les escoles
ST04_Creació de sistemes logístics que optimitzin la primera i última "milla"
ST02_Facilitar l'accés a l'alimentació a col·lectius vulnerables
Control al patiment físic i psicològic dels animals
JO_029_Producció ecològica a uns preus raonables
ST01_Donar difusió i promoció del producte local en els diferents espais de difusió
ST04_Taules de diàleg entre Universitat-Empresa-Administració Pública-Consumidor
ST01_Adaptació de la producció a la nova situació climàtica
ST04_Rutes gastronòmiques en bicicleta
C5_026_No donar ajuts a producció de productes amb petjada ecològica important
C5_056_Incentivar fiscalment la producció agricola i ramadera amb poc impacte ambiental.
ST02_Productes ecològics amb preus assequibles per a tothom
DO_001_Campanya de difusió a mitjans de comunicació públics
C3_029_Produccions de qualitat per sobre de la quantitat
ST03_Solucions logístiques compartides
ST04_Cooperatives agràries al mon urbà
C2_035_Promoure la col·laboració entre comerç local i noves inciatives
TE_024_Diagnosi inicial de models de cadenes de valors
C2_011_Facilitar la distribució i venda de productes de km.0
ST03_Adaptació de normativa
C3_020_Dignificar l'activitat agrària
C1_003_Introduir cultius aquapònics
C1_021_Foment de la co-responsabilitat i de la confiança entre els actors
C1_007_Beneficis tributaris o impostos segons impacte ambiental
C4_009_Garantir la traçabilitat real dels productes amb l'etiquetatge
C2_047_Subvenció menjadors escolars "ecològics"
C5_011_Promoure relacions d'intercanvi de coneixement
C4_017_Posar en valor les pràctiques agroecològiques
ST06_Campanyes de sensibilització entorn el producte local i ecològic
ST06_Facilitar aliances entre productores i distribuidores
C3_030_Garantir dietes equilibrades i accessibles als serveis de menjadors (escoles, centres sanitaris, etc.)
C5_007_Impulsar accions a l'espai públic relacionades amb l'alimentació
C5_001_Visibilitzar el valor afegit del comerç de proximitat
Aplicar els principis de l’economia circular al consum alimentari:
Resultats per pàgina:
100
Veure totes les propostes retirades

Confirmar

Si us plau, inicia la sessió

La contrasenya és massa curta.

Compartir