Vés al contingut principal

Configuració de les galetes

Fem servir galetes per assegurar les funcionalitats bàsiques del lloc web i per a millorar la teva experiència en línia. Pots configurar i acceptar l'ús de galetes, i modificar les teves opcions de consentiment en qualsevol moment.

Essencials

Preferències

Analítiques i estadístiques

Màrqueting

Podeu veure les propostes d'iniciatives ja fetes, comentar-les o crear-ne de noves sobre qualsevol dels eixos del Pla Estratègic de l'Alimentació:

  • Eix 1: un sistema sostenible, transformador i basat en la bioeconomia circular
  • Eix 2: un sistema propi i arrelat al territori
  • Eix 3: un sistema just, equitatiu i cohesionat
  • Eix 4: un sistema saludable i de confiança

507 propostes

C5_058_Introduir els cultius aquapònics
C5_045_Anar implementant localment alternatives al model general de cultiu que incloguin plantes autòctones, fauna i flora salvatges, diversitat...
C3_003_Dinamitzar els mercats municipals
ST03_Pedagogia comportament a l'entorn rural
Conscienciació social de la importància dels consumidors per a definir el sistema que volem.
C4_004_Combatre la desinformació en la ciencia de la nutrició i de la salut
ST04_Formacions i activitats vinculades amb l'alimentació
ST03_Ús d'espais públics per a la promoció de productes locals
TE_009_Apostar per l'associacionisme agrari
ST02_Productes ecològics amb preus assequibles per a tothom
C1_050_Potenciar canals curts de comercialització i reduir els intermediaris
C1_037_Foment de circuits curts en la cadena de distribució
La cuina escolar de cara a l'alumnat
ST06_Facilitar aliances entre productores i distribuidores
C1_021_Foment de la co-responsabilitat i de la confiança entre els actors
ST06_Visites guiades a les explotacions agroalimentàries
C3_007_Assegurar les necessitats alimentàries bàsiques de la població
C3_032_Educació i formació a la ciutadania sobre dietes adequades
C1_033_Garantir un preu just pels difernts membres de la cadena alimentària
JO_011_Tallers de cuina a les escoles
C3_037_Adaptació de la normativa a les instal·lacions de producció més petites
C3_005_Conscienciar sobre els beneficis dels distribuidors i productor
TE_037_Foment d'entitats que ja treballen al territori
ST06_Apropar les coooperatives agràries que tenen infraestructures a les petites productores agroecològiques
JO_005_Promoure la producció d'aliments per consum humà i abandonar producció intensiva de farratges
C2_020_Incloure més informació dels productes a l'etiquetatge
C2_012_Fomentar l'economia del bé comú
ST05_Campanyes sobre l'impacte que generen unes o altres produccions
C4_001_Millorar la transmissió dels missatges sobre nutrició i alimentació
TE_036_Campanyes de valorització del producte de prosimitat
ST04_Pla de xerrades sobre consum crític i conscient a les escoles
C4_023_Promoure l'educació alimentària a les escoles
Les llavors locals, els horts i la sobirania alimentària
C1_003_Introduir cultius aquapònics
C2_005_Adaptació de cultius al canvi climàtic
C5_002_Prioritzar el producte de proximitat - km.0
C5_025_Passar d'un model de ramaderia intensiva a extensiva i/o granges regeneratives
TE_041_AAPP que tinguin visió holística i sistèmica
C3_025_Fomentar l'economia circular amb canals de comunicació locals
ST05_Plans formatius a les escoles
C5_001_Visibilitzar el valor afegit del comerç de proximitat
JO_024_Autoproducció per l'autosuficiència alimentària de país
JO_003_Promoure els conreus de secà i no els de regadiu intensiu
C2_057_Connexió i col.laboració entre empreses-entitats del territori
C5_010_Afavorir/crear xarxa entre els productors locals
C2_023_millorar el control biològic de plagues
C1_025_Fomentar les energies renovables i la valorització dels residus orgànics
TE_030_Fomentar la identitat digital de les explotacions agràries
Incorporació del producte ecològic i de proximitat en menjadors escolars i col·lectivitats.
Integrar producció agrícola, conservació de la biodiversitat i salut humana
C2_024_Millora de l'etiquetatge amb major informació del producte
TE_039_Foment de noves tecnologies
ST01_Creació o adequació d'instal.lacions
DO_013_Promocionar la ramaderia extensiva
C1_007_Beneficis tributaris o impostos segons impacte ambiental
C5_013_Afavorir xarxes de consum local
ST02_Punts de venda compartida de productes locals
ST03_Crear xarxa de productors i consumidors de l'Alt Pirineu i Aran
ST03_Dinamitzar els teixits col·laboratius
TE_011_Mercats de pagès
TE_010_Millorar el consum i comercialització del producte local.
C5_017_Educació alimentària
C1_049_Foment del cooperativisme en la producció, la distribució i el consum
C3_011_Facilitar la burocràcia als petits pagesos
C2_038_Informació sobre conseqüències del consum de carn
JO_001_Adaptar les produccions al mercat català
ST05_Redefinir el Benvinguts a Pagès
C2_006_Reduir dependència del producte extern
C4_034_Identificació perills relacionats amb el nostre entorn
ST01_Senzillesa administrativa.
ST02_Banc de Terres com a instrument de mediació
ST04_Disminuir el malbaratament a les escoles agraries
C2_004_Promocionar la carn de senglar i de cabirol
C5_056_Incentivar fiscalment la producció agricola i ramadera amb poc impacte ambiental.
ST04_Rutes gastronòmiques en bicicleta
Necessitat d'una nova llei de residus - envasos
ST01_Promoure la creació de cooperatives dedicades a donar serveis comuns
C3_009_Incorporar continguts formatius vinculats a l'alimentació a la universitat
C3_008_Innovar en les estructures cooperatives
ST05_Codis de bones pràctiques en relació a canvi climàtic
ST05_Distribució compartida entre productors de la mateixa zona
Fomentar alimentació saludable en restauració/hosteleria
ST05_Lligar producte alimentari i productors amb el territori i el patrimoni
C1_005_Potenciar l'us de biomassa
ST05_Associació de productors i el·laboradors
ST02_Promoure i visibilitzar els aliments de producció local
ST03_Logística compartida entre productors i establiments
Recuperar el territori amb el desenvolupament d’un sector agrari orientat a maximitzar el grau de sobirania alimentària i garantir la sostenibilitat.
ST06_Que el 100% de compra pública sigui de producte local i ecològic
ST05_Promoció de la venda de proximitat
ST02_Potenciar les empreses de serveis agraris
ST01_Producció integrada certificada
C2_011_Facilitar la distribució i venda de productes de km.0
DO_006_Preus justos per a productors
ST05_Línies de distribució compartides
ST04_Formació en alimentació saludable al currículum escolar
TE_028_Suport tècnic i de formació des del DARPA
ST05_Ajuts per afavorir el productor agroecològic
ST04_Aplicació per posar en contacte productors i consumidors
TE_018_Incrementar la informació als consumidors dels valors que aporten les produccions locals
Resultats per pàgina:
100
Veure totes les propostes retirades

Confirmar

Si us plau, inicia la sessió

La contrasenya és massa curta.

Compartir