Vés al contingut principal

Configuració de les galetes

Fem servir galetes per assegurar les funcionalitats bàsiques del lloc web i per a millorar la teva experiència en línia. Pots configurar i acceptar l'ús de galetes, i modificar les teves opcions de consentiment en qualsevol moment.

Essencials

Preferències

Analítiques i estadístiques

Màrqueting

Podeu veure les propostes d'iniciatives ja fetes, comentar-les o crear-ne de noves sobre qualsevol dels eixos del Pla Estratègic de l'Alimentació:

  • Eix 1: un sistema sostenible, transformador i basat en la bioeconomia circular
  • Eix 2: un sistema propi i arrelat al territori
  • Eix 3: un sistema just, equitatiu i cohesionat
  • Eix 4: un sistema saludable i de confiança

507 propostes

ST05_Codis de bones pràctiques en relació a canvi climàtic
ST06_Adaptar les normatives higienico-sanitàries en funció de l'escala
ST03_Promoció del turisme agroalimentari
Limitar conscientment les explotacions apícoles
C2_042_Suport a nous agricultors
C1_035_Reducció del malbaratament i potenciació de l'aprofitament en tota la cadena de valor (producció - transformació -distribució)
TE_035_Control d'higiene com a element distintiu de la producció pròpia.
JO_036_Informar a la població sobre els efectes dels ultraprocessats.
ST01_Innovació en les varietats que s'adapten a la nova situació climàtica
C2_056_Promoció de productes de proximitat a la restauració
TE_019_Modificar les normes d'etiquetatge dels aliments
ST03_Finançament de projectes de logística compartida
C1_047_Simplificació de burocràcia per a la producció, foment d ela organització i de la formació
TE_001_Ajuts per cadenes de valor curtes
C2_028_Formació a les escoles, especialment a batxillerat
ST02_Facilitar l'accés a l'alimentació a col·lectius vulnerables
C1_009_Facilitar l'accés dels productors al consumidor final
ST01_Comercialització única i conjunta de diferents empreses
C5_001_Visibilitzar el valor afegit del comerç de proximitat
C1_052_Normativa diferenciada per petits productors i producció industrial
ST04_Distribució i logística pels petits productors
JO_023_Autosuficiència alimentària familiar
Agricultura ecològica i de proximitat
ST03_Finançament obradors compartits
Integrar producció agrícola, conservació de la biodiversitat i salut humana
C3_027_Promoure una intermediació justa
ST05_Associació de productors i el·laboradors
DO_012_Mes control a l'hosteleria i restauració, sobre el producte que consumeixen.
ST06_Legislació que prioritzi l'abastiment amb productes de proximitat en concursos públics
TE_012_Producte primari directament al consumidor final
C5_015_Implementar resultats d'estudis sobre varietats adaptades
ST02_Aprofitar la GASTROTECA com a portal per donar-se a coneixer
TE_007_Vetllar pel compliment dels contractes a la cadena alimentària
ST05_Lligar producte alimentari i productors amb el territori i el patrimoni
ST02_Unificar sistemes de distribució
ST05_Assessoraments disponibles a nivell municipal
ST03_Recursos econòmics per mantenir el personal que gestiona els projectes Leader
C2_022_Obrir establiments a les zones urbanes amb productes rurals
La proximitat és un factor fonamental per a garantir la sostenibilitat
C4_010_Més informació sobre la brioxeria per promoure hàbits saludables
C4_007_Incentivar les polítiques d'innovació industrials, especialment per als petits productors
ST05_Nodes de distribució i d'obradors compartits
C1_044_ calcular i difondre l'impacte ambiental dels productes
C4_006_Garantir la imparcialitat dels centres de recerca i investigació
Per una certificació pública gratuïta, reforçada i més àmplia
C2_029_Educació ambiental
C3_021_Apropar les varietats tradicionals a la ciutadania
ST01_Creació o adequació d'instal.lacions
ST04_Formació en alimentació saludable al currículum escolar
C4_027_Adaptar els objecitus de salut en base ales característiques de les persones
C5_044_Donar incentius per conrear aliments de forma agroecològica
TE_030_Fomentar la identitat digital de les explotacions agràries
C1_033_Garantir un preu just pels difernts membres de la cadena alimentària
C2_061_Actuar en el sistema de comercialització per tenir preus més justos i assequibles
ST06_Que els consumidors puguin identificar ON trobar els productes de proximitat
C1_055_Visibilitzar i conscienciar sobre el patiment animal
Prohibició de pràctiques immorals i de publicitat institucional poc ètica
C1_048_Equipaments de proximitat distribuïts al territori
C3_022_contactes entre entitats del tercer sector i la cadena de valor alimentària
TE_038_Fomentar la Producció Agrícola i Ramadera Sostenible
C1_017_Fomentar el consum de proximitat i de temporada, inclòs el consum públic
ST01_Formació TIC per a joves agricultors
C4_022_Disposar informació verificada sobre la nutrició de cada producte
C2_031_Campanyes per atraure població jove als entorns rurals
ST06_Crear camp experimental d'agricultura regenerativa
Cap a una transició alimentària
C5_004_Fomentar els productes de temporada
C2_001_Campanyes de conscienciació a la ciutadania
ST05_Campanyes sobre l'impacte que generen unes o altres produccions
C5_046_Reduir, penalitzar o prohibir l'ús de productes químics i fitosanitaris
C4_026_Adaptar les dietes a les realitats socio-culturals de les persones
TE_040_Conscienciar a la població dels efectes sobre la salut
C5_017_Educació alimentària
C4_034_Identificació perills relacionats amb el nostre entorn
C4_031_Impulsar la producció sostenible d'aliments.
TE_026_Formació en base a les necessitats del sector
ST06_Campanyes de sensibilització entorn el producte local i ecològic
C3_006_Incentivar la investigació
TE_031_Donar visibilitat des del Darpa a les PIMES i els seus productes
JO_028_Preus dignes per als productors
C4_001_Millorar la transmissió dels missatges sobre nutrició i alimentació
ST02_Facilitar el traspas d'una explotacio agraria per jubilació
C1_042_Disminuir la producció de carn d'alt impacte (ramaderia intensiva)
TE_036_Campanyes de valorització del producte de prosimitat
TE_027_Suport financer a models de producció ecològica o sostenible
JO_007_Foment del consum de proximitat, amb campanyes sobre productes catalans
ST03_Impulsar consum de producte local a instal·lacions públiques
Cistella bàsica universal
C2_013_Agricultura particiaptiva de la ciutadania.
C5_040_Conscienciar sobre la importància de substituir els conreus ramaders per diversificar les especies
C1_014_Vinculació món urbà i rural
JO_039_Que els productes saludables tinguin impostos baixos i els no saudables impostos alts
Identificació dels productes agroalimentaris en base a criteris de sostenibilitat que incloguin aspectes socials i garanteixin un preu just
ST02_Potenciar les empreses de serveis agraris
C2_057_Connexió i col.laboració entre empreses-entitats del territori
C3_025_Fomentar l'economia circular amb canals de comunicació locals
TE_021_Etiqueta/estàndard per identificar equitat al llarg de la cadena
C1_036_Potenciació del producte de l'entorn i local
Reorientació sostenible i saludable de la PAC post 2020
Tothom ha de tenir dret a una alimentació adequada i saludable.
Resultats per pàgina:
100
Veure totes les propostes retirades

Confirmar

Si us plau, inicia la sessió

La contrasenya és massa curta.

Compartir