Vés al contingut principal

Configuració de les galetes

Fem servir galetes per assegurar les funcionalitats bàsiques del lloc web i per a millorar la teva experiència en línia. Pots configurar i acceptar l'ús de galetes, i modificar les teves opcions de consentiment en qualsevol moment.

Essencials

Preferències

Analítiques i estadístiques

Màrqueting

Podeu veure les propostes d'iniciatives ja fetes, comentar-les o crear-ne de noves sobre qualsevol dels eixos del Pla Estratègic de l'Alimentació:

  • Eix 1: un sistema sostenible, transformador i basat en la bioeconomia circular
  • Eix 2: un sistema propi i arrelat al territori
  • Eix 3: un sistema just, equitatiu i cohesionat
  • Eix 4: un sistema saludable i de confiança

507 propostes

Impulsar una aliança entre la sobirania agroecològica i la sobirania tecnològica
Cistella bàsica universal
Ruralitzar la ciutat
Per una certificació pública gratuïta, reforçada i més àmplia
Millorar la informació que es disposa sobre la composició dels aliments
Conscienciació social de la importància dels consumidors per a definir el sistema que volem.
Tothom ha de tenir dret a una alimentació adequada i saludable.
Incorporació del producte ecològic i de proximitat en menjadors escolars i col·lectivitats.
Foment, campanya i promoció d'opcions veganes
Fomentar més inversió a favor de l'agricultura ecològica
Dissenyar un sistema propi basat en la idea de que l’alimentació és un bé bàsic
Resiliència i sostenibilitat alimentària
Cap a una transició alimentària
Les llavors locals, els horts i la sobirania alimentària
Reduïr impacte: alimentació ecològica i a base de plantes
Integrar producció agrícola, conservació de la biodiversitat i salut humana
Adequar la dieta a les necessitats del nostre organisme (d’acord amb la proposta de Josep Tuson Valls)
Bioeconomia circular en l'alimentació: Sobirania Alimentària
Aplicar els principis de l’economia circular al consum alimentari:
Promoure l’existència d’un sistema de distribució basat en els circuïts curts
Regularitzar unes condicions dignes de treball i tracte a les persones.
Conscienciar a la població de que els patrons de consum condicionen la justícia, equitat i cohesió del model alimentari.
DO_005_Campanya de promoció per posar en valor el producte de proximitat
Posar en valor el receptari tradicional català en les característiques que el fan contemporani
Economia circular Local
JO_010_Etiquetatge amb informació de la petjaddaa de carboni, orígen, condicions laborals, etc.
Millora en la producció i l'alimentació
Incorporació en els esquemes productius de les varietats agrícoles tradicionals i les espècies silvestres comestibles
TE_036_Campanyes de valorització del producte de prosimitat
Agricultura ecològica i de proximitat
Control al patiment físic i psicològic dels animals
Necessitat d'una nova llei de residus - envasos
Implementar importants impostos per la importació de pinsos i ferratges
Treballar amb els food forest (Ecosistema amb gran diversitat de plantes)
Difussió a productors i consumidors dels Sistemes Participatius de Garantia
Re-equilibrar oferta i demanda, i avançar vers la sobirania alimentària
Aturar el malbaratament fent accessible un alimentació saludable per a tothom
Aliments segur de cara a la Vespa Velutina
Creació d’instal·lacions d’ús col·lectiu d’àmbit municipal o supramunicipal per a millorar la rendibilitat de la producció agrícola
JO_004_Transició cap a un model alimentari local, ecològic, de temporada i d'aliments vegetals
C3_007_Assegurar les necessitats alimentàries bàsiques de la població
La cuina escolar de cara a l'alumnat
C3_008_Innovar en les estructures cooperatives
Recuperar el territori amb el desenvolupament d’un sector agrari orientat a maximitzar el grau de sobirania alimentària i garantir la sostenibilitat.
La proximitat és un factor fonamental per a garantir la sostenibilitat
Identificació dels productes agroalimentaris en base a criteris de sostenibilitat que incloguin aspectes socials i garanteixin un preu just
Promoure els productes de proximitat i les varietats locals:
C3_019_Millora dels salaris a percebre per les persones productores i treballadores del camp
Prohibició de pràctiques immorals i de publicitat institucional poc ètica
C1_003_Introduir cultius aquapònics
JO_042_Implementar i fomentar les opcions veganes als menjadors
C1_004_Eficiència i sostenibilitat en processos de producció i consum
JO_027_Reducció de les importacions
JO_022_Publicitat per paliar el canvi climàtic
JO_023_Autosuficiència alimentària familiar
JO_033_Producció integrada i ecològica
JO_024_Autoproducció per l'autosuficiència alimentària de país
JO_026_Fomentar xarxes de producció-consum local
JO_013_Campanyes a les escoles sobre el benefici de reduir el consum de carn
JO_037_Campanya de conscienciació sobre la varietat de productes de qualitat que ofereix Catalunya.
C1_001_Generar consciència per a un canvi de model
C1_013_Eines per empoderar-nos com a consumidors i consumidores
C1_011_Instal.lacions d'ús col.lectiu
JO_009_Visibilitzar els recursos necessaris per produir un producte
JO_014_Conscienciació social de la importància dels consumidors per a definir el sistema que volem.
JO_005_Promoure la producció d'aliments per consum humà i abandonar producció intensiva de farratges
JO_008_Promoure l'eliminació d'intermediaris - foment de circuits curts
JO_016_Adequar la dieta a les necessitats del nostre organisme
DO_006_Preus justos per a productors
C2_024_Millora de l'etiquetatge amb major informació del producte
JO_018_Promoure la producció integrada
Fomentar la transformació dels productes agroalimentaris mitjançant una reducció i clarificació de la burocràcia
C2_010_Facilitar la producció de km.0
Reestructuració dels ajuts destinats al sector primari i incorporació de nous criteris
JO_019_Ajuts als agricultors per a la gestió sostenible del territori
C1_017_Fomentar el consum de proximitat i de temporada, inclòs el consum públic
TE_020_Identificar els ingredients autòctons a les etiquetes
La veritat a ta taula
TE_023_Evitar les vendes en negre
TE_008_Fomentar i ajudar la distribució cooperativa
JO_001_Adaptar les produccions al mercat català
TE_017_Apostar pel consum local donant a conèixer els productors de la comarca.
TE_034_Donar a conèixer els productes locals
Ramats de Foc - Ès Farina de Girona
Fomentar alimentació saludable en restauració/hosteleria
Model de petit comerç
C1_043_Agroecologia amb consum energètic eficient
Que les cooperatives agràries comercialitzin a la ciutat
TE_011_Mercats de pagès
Comerç de proximitat alimentari
JO_017_Considerar el benestar dels animals
Alfabetització alimentària comunitària
Alimentació ecològica per tothom
C5_053_Reducció del malbaratament
Transició justa i sostenible a un sistema alimentari basat en plantes
TE_003_Compromís de sostenibilitat del sector
Reorientació sostenible i saludable de la PAC post 2020
C1_016_Campanya de sensibilització de producte sostenible
C5_021_Reduir el malbaratament alimentari
C4_033_Conscienciació sobre les fonts sostenibles i saludables d'alimentació
Resultats per pàgina:
100
Veure totes les propostes retirades

Confirmar

Si us plau, inicia la sessió

La contrasenya és massa curta.

Compartir